Välj en sida

Bäst i test: Bästa Steggolf Spelet 2024

Inlägget innehåller annonslänkar.

Spelet steggolf är ett riktigt roligt och populärt spel under senaste åren. Det är ett spel som alla åldrar kan spela, flera personer kan spela. Finns egentligen ingen övre gräns för hur många man kan vara på detta spel då man enkelt räknar ihop poängen av sina kast.

Vi visar här de 3 mes populära Steggolf spelen, spel som är väldigt snarlika men som utvärderats i form av deras utformande och stabilitet, utseende och pris.

3 olika Steggolf spel

1. Bäst i test – Steggolf ifrån Coolstuff mest prisvärd

Steggolf CoolStuff

Förmodligen det absolut bästa Steggolf spelet är det som du får bäst valuta för pengarna. Det är ett spel ifrån hemsidan Coolstuff som har massvis med roliga prylar. De har såklart också ett gediget, snyggt, stabilt och mest prisvärda Steggolfspelet vi kunnat hitta på marknaden idag. Spelet kommer också snyggt och smidigt paketerat i ett kartong du kan använda för att förvara det när de även är färdigspelat.

2. Steggolf ifrån Partyhallen – Premium varianten

Steggolf Adlibris

Det sista steggolf spelet är ifrån Adlibris där man faktiskt har det i vår åsikt allra snyggaste steggolfspelet. Detta ger lite mer premiumkänsla även om det gör att färgerna inte är riktigt lika tydliga som de andra. Detta spel kommer också med en bommulspåse för förvaring av spelet vilket bidrar till den lite mer extra premiumkänsla.

3. Steggolf ifrån Partykungen – ett bra alternativ

Steggolf Spel partykungen i plast

Ett väldigt snarlikt Steggolf spel som kommer ifrån populära partykungen. Detta spel har tydliga markeringar så även den äldre generationen enkelt kan se och spela tillsammans med er. Det är prisvärt och stabilt, skillnaden är det är gjort i plast vilket gör att det bör kunna hålla en längre tid än de andra spelen men är mindre stabilt jämfört med de andra spelen. Vi gillar detta som ett riktigt bra och prisvärt alternativ för den som vill testa steggolf för första gången.

Vad är Steggolf?

Steggolf är ett spel som vanligtvis spelas av två personer, där spelarna försöker kasta två bollar med ett snöre kopplat emellan dem på en stegformad ställning. Ställningen består vanligtvis av flera horisontella stavar som är monterade på vertikala stöd, med varje stav på en högre höjd än den föregående.

Målet med spelet

Målet är att träffa en av stavarna med bollen eller objektet, och ju högre staven är, desto fler poäng får spelaren. Om bollen missar alla stavarna, får spelaren inga poäng. Vanligtvis spelas spelet i omgångar, där spelarna turas om att kasta bollen.

Steggolf är ett populärt utomhusspel som kan spelas av spelare i alla åldrar, och det är vanligt på picknickar, grillfester och andra tillställningar.

Se också: Uppblåsbara flottar

Namnet steggolf eller Spin Ladder

När vi pratar om spelet som vi känner som Steggolf är det viktigt för oss att förklara att det inte är det enda namnet det kallas runt om i världen (och inte heller Sverige). 

Steggolf är nämligen bara ett av de namn som detta spel kallas. Många kallar de också vid sitt engelska namn Spin Ladder, vilket egentligen är ett tydligare och mer beskrivande namn. 

Bli därför inte förvånad när du erbjuder dig ta med ditt steggolf spel och dina polare undrar vad det är för de har spelat vad de kallar spin ladder tidigare men inte steggolf. 

Det samma gäller egentligen online butikerna i sverige. Vissa säger steggolf och vissa spin ladder. Men den övervägande massan pratar ändå om Steggolf i sverige. 

Sommarens roligaste present?

Vissa saker unnar man sig inte själv, däremot uppskattas det väldigt mycket när man får det i födelsedagspresent eller vid något annat tillfälle. En uppblåsbar flotte skulle kunna vara en sådan sak. 

Att ge bort ett steggolf spel i examenspresent, födelsedagspresent eller i midsommarpresent till någon du tror skulle uppskatta det kommer vara oväntat men också väldigt kul. Det är svårt att gissa sig till en sådan present och det kommer definitivt bli en glad överraskning. 

Förmodligen är det sommarens hetaste presenttips du fått här och skulle mottagaren mot förmodan inte uppskatta presenten får du själv lägga fingrarna på spelet och spela det själv. Det blir med andra ord en win-win oavsett hur det går. 

Hundratals av fler roliga presenttips hittar du här!