Välj en sida

Present till teälskare

Är du på jakt efter en present till teälskare så har du hittat rätt! Vi har samlat massor av roliga presenttips som passar alla tedrickare där ute. Här hittar du allt från fina temuggar och tekannor till roliga upplevelser att göra tillsammans.

20 fina presenter till teälskare

höganäs keramik temugg

Stor grå tekopp 50cl

tekanna-lecruset

Tekanna Le Cruset

termoskanna-rosa

Rosa termoskanna

tekit

Tekit – muggar och fat

presentask-te

Presentask te 6-pack

presentask-te-och-sil

Presentask te + tesil

chai-te

Ekologiskt Chai Te

afternoon-tea

Upplevelse – Afternoon Tea 2 personer

solstickan-kaffeburk

Vattenkokare SMEG 

kaffemugg-gynning

Termosmugg To-Go

latte-set

Tepress

serveringsbricka-fika

Salam tekanna

uppkopplad-mugg

Smart mugg med app

kaffemugg-gynning

Kyssande muggar

latte-set

Söt sockerskål

serveringsbricka-fika

Presentlåda Afternoon Tea

uppkopplad-mugg

Presentask fikastrumpor

kaffemugg-gynning

Mocktail Tea Good Vibes Mojito

latte-set

Lyxig tesil

serveringsbricka-fika

Mugg med text från Atrid Lindgren

Hittade du inget som passade?

Vad är en bra present till teälskare?

Bra presenter till teälskare kan vara allt från goda teer till fina tekannor, tekoppar eller andra tillbehör som hör tedrickande till. Det behöver så klart inte vara något som innehåller eller just te, utan även en mysig filt eller snyggt kakfat går även det hem hos teälskaren. 

Några bra presenttips till tedrickare är:

  • Snygga temuggar
  • Presentlåda med te
  • Tekanna
  • Upplevelse – Afternoon Tea
  • Termosmugg

Det finns massor av roliga presenter att ge till personer som tycker om att dricka te så det är bara låta fantasin flöda. Kanske gillar han eller hon upplevelser istället för saker i paket? Då är så klart en teprovning den bästa presenten till teälskaren! 

Teälskare – finsmakare eller mysdrickare?

För att hitta den där perfekta presenten till tedrickaren är det bra att veta om han eller hon är en riktig finsmakare eller om det är en person som hoppar i mjukiskläderna, drar på sig en filt och häller upp en stor kopp te ett par gånger i veckan.

Till finsmakaren kan det vara bra att försöka hitta något lite exklusivare te. Ett te som inte går att köpa i vilken livsmedelsbutik som helst. Här är valet av kopp, kanna och andra tillbehör noga för finsmakaren kommer naturligtvis inte dricka sitt te från vad som helst. 

Mysdrickaren är däremot inte lika noga, här spelar humor och bekvämlighet en större roll mer än att allt behöver vara “rätt och riktigt”. Stora temuggar, filtar, presentaskar med te, goda skorpor eller fin choklad. Det mesta går hem hos mysdrickaren så längre han eller hon får sin tekopp och kvällsmys. 

Det är helt klart en mer tacksam uppgift att något till mysdrickaren än till finsmakaren, även om det finns ett stort utbud till båda.

present-gubbe

Teprovning – en rolig present till tedrickare

Teälskare är förmodligen väldigt vana vid att få presenter i form av olika terelaterade produkter, exempelvis mycket av det vi visat är ovanför. Därför är det kul att tänka utanför boxen. Vad kan teälskaren tänkas uppskatta som inte är en temugg eller något gott te? En te provning så klart! 

Bjud med din vän på mysig dag där ni tillsammans med en te-expert smakar på flera olika teer, bjuds på snittar och choklad som höjer smaken och dessutom är i väldigt härliga miljöer under tiden. 

Läs mer och se pris på teprovning här.

Det blir garanterat en dag att minnas och något som teälskaren knappast fått i present tidigare. 

Hoppas du fått några bra tips på present till tedrickare här. Annars kanske du hittar något bland våra andra 100-tals presenttips?