Välj en sida

Present till pryltokig

Vad köper man egentligen i present till pryltokiga killar och tjejer?
Det finns massor av smarta saker och roliga prylar som alla prylnördar förhoppningsvis skulle uppskatta. 

Här hittar du 12 roliga presenttips som passar alla pryltokiga.

12 fina presenter till pryltokig

upptingingsplatta

Upptiningsplatta

mobilhållarkit

Mobilhållarkit till dator

nyckelgömma

Nyckelgömma med kodlås

digital-pskiva

Digital P-skiva

upptingingsplatta

Automatisk tvålpump

apple-laddare

Appel-laddare för fler enheter

nyckelgömma

Självrörande mugg

digital-pskiva

Hot Dog Maker

upptingingsplatta

Kylbrunn för dryck

apple-laddare

Lyxig sorbetmaskin

nyckelgömma

Trådlös handdammsugare

uppkopplad-mugg

Smart termosmugg

Hittade du inget som passade?

Vad är en bra present till pryltokig?

Bra presenter till pryltokiga killar och tjejer kan vara allt från smarta saker som underlättar i vardagen till roliga prylar som helt enkelt bara gör livet lite roligare att leva. Det finns massor roliga, smarta och udda prylar som prylnörden kommer älska! Och det bästa av allt? Det dyker upp nya prylar titt som tätt så det finns hela tiden nya saker att välja på.

Några presenttips till pryltokiga är:

 • Smarta saker som underlättar vardagaen
 • Teknik
 • Roliga prylar

  Vad gäller prylar och saker så är ju begreppet väldigt brett. Det gäller att försöka smalna av ämnet lite och leta i rätt kategori för din pryltokiga kompis. Är det någon som älskar elektronik, det digitala eller någon som mer föredrar krimskrams? Kanske är det en riktig samlare av något specifikt ämne som du ska rikta in dig på? Att hitta bra presenter till pryltokiga är inte det lättaste, men det underlättar väldigt mycket om man vet ungefär vad det är man letar efter. 

  Roliga prylar eller smarta saker?

  Roliga prylar eller smarta saker – det är frågan. Vad kommer uppskattas mest? De prylarna som ger både en bra funktion men också ett leende på läpparna eller de saker som faktiskt hjälper till att underlätta i vardagen?

  För visst är det så att det finns olika typer av prylnördar. Vissa förstår sig inte alls på de smarta sakerna utan tycker mest det är krångligt och något som inte kommer att användas. Föredrar hellre de roliga och galna prylar som ger ett gott skratt istället. Andra pryltokiga är helt tvärtom. Vill verkligen få användning för prylarna och hatar trams.

  Det gäller därför att anpassa presenten efter han eller hon som ska få den så det blir så bra som möjligt. Har du själv inte 100% koll på vilken typ av prylgalning du har att göra med här så är ett tips att kolla med andra nära och kära. Det finns garanterat någon som vet om det är den smarta saken eller den roliga prylen du ska satsa på.

  LÄS OCKSÅ: FINA PRESENTER TILL HEMMET

  present-pryltokig

  Prylnördar älskar vardagslyx

  På tal om smarta saker och roliga prylar. Om vi får gissa är det främst de smarta sakerna som underlättar i vardagen som prylnörden kommer uppskatta mest. Det brukar vara så, att pryltokiga skaffar prylar av just den anledning – att prylarna ska bidra med vardagslyx. Oavsett om det gäller elektronik eller ett köksredskap så ska saken på ett eller annat sätt göra dagen lite bätte.

  För oavsett om det gäller en digital backspegel eller en smart lökhackare så är det prylar som pryltokiga älskar