Välj en sida

Roliga prylar 2024

Vad är roliga prylar?
Roliga prylar är dom där prylarna som egentligen inte behöver fylla någon nödvändig funktion utan det viktigaste är att dom sprider glädje och förhoppningsvis ger oss ett gott skratt istället. Sedan är det så klart en bonus om dom är väldigt användbara också. Roliga prylar kan mer eller mindre vara vad som helst-  Det finns inga specifika prylar eller produktkategorier. Vad som är en rolig pryl ligger helt enkelt i betraktarens ögon.

 5 roliga favoriter 2024

1. Vikbar badbalja

Nu kan även du med världens minsta badrum ta dig ett bad när lusten kryper på. En vikbar badbalja för vuxna är ett måste för alla badälskare som saknar badkar! Badbaljen viker du enkelt ihop och ställer undan när den inte används så den tar minimalt med plats.  Pris ca 1700 kr och du hittar den på Coolstuff.se

2. Uppblåsbar loungesoffa

Nu kan du chilla precis vart du vill! I trädgården, vid badstranden, i vardagsrummet eller på runt poolen. Denna praktiska loungesoffa kan även användas på vatten! Pris ca 700 kr och du hittar den på Partykungen

3. Marshall kylskåp

Kan det kanske vara det fränaste kylskåpet du sett? Låt inte något trött gammalt klassikt vitt kylskåp förstöra stämningen på festen. Fram med Marshall, höj volymen och sen är det bara hoppas att inte grannarna knackar på allt för tidigt..  Pris ca 5000 kr och du hittar den på Hemmy

4. Uppblåsbar hoppborg

Så här i coronatider behöver barnen något att roa sig med hemma i trädgården. En uppblåsbar hoppborg kommer garanterat gå hem hos alla barn och du får samtidigt en lugn stund för dig själv. Win win. Pris ca 2000 kr och du hittar den på Coolstuff.se

5. Ögonmassage

Ögonmassage, har du hört något så sjukt? Det är faktiskt sant! Sitter du mycket vid datorn och behöver mjuka upp ögonen lite finns nu en ögonmassageapparat som gör att dina trötta ögon blir kristallklara igen. Pris ca 800 kr och du hittar det på Prylstaden.se

Roliga prylar till hemmet livar upp vardagen

Som du säkert redan sett så finns det massor av roliga prylar både till hemmet och flera andra områden. Roliga prylar har alltid funnits men det har blivit mer och mer populärt senaste åren mycket tack vare internet och sociala medier. Det går att sprida och marknadsföra sina produkter på ett helt annat sätt nu än tidigare. Du är förmodligen väl bekant med skämt-artiklarna som ofta finns på leksaksaffärerna. Pruttkudden, lösnäsan eller tvålen som gör att man får svarta händer är klassiska ”roliga prylar”. Lösnäsan i all ära, men det finns betydligt bättre och roligare saker än så.. 

Med hjälp av roliga prylar till hemmet kan du sätta lite guldkant på vardagen och liva upp stämningen där hemma. Lite kul inredning, trädgårdsleksaker och några fräna glas kommer definitivt göra succé i hemmet, framför allt om du har barn. Barn älskar roliga prylar! 

Barn har sällan något krav på kvalitet, funktion eller märke. Önskar dom sig någon ny sak i present eller i julklapp så är det nästan alltid för att den saken är kul att leka med, inte för att den ska vara fin eller funktionell. Roliga prylar till barn går alltid hem så hittar du inte några roliga prylar till dig själv eller till hemmet så kanske det finns några för barnen. Det kommer uppskattas!

Det kan bli för mycket av det roliga

Det finns som sagt mängder av roliga prylar i alla dess former, allt från solcellsdrivna eldfacklor till uppblåsbara soffor och LED-belysning till toalettstolen. Det har kommit massor av nya roliga prylar 2024 och mer lär det bli framöver mycket tack vare tekniken och digitaliseringen som nu är möjlig nu. 

I takt med teknikens framfart har det blivit allt vanligare att kombinera en vanlig standardprodukt med ett tekniskt inslag, exempelvis att kombinera en ishink och en högtalare till en produkt istället för två olika. Detta är inget nytt för i år, men vi märker att fler och fler av de nya roliga prylarna ofta har en tekniskt touch på ett eller annat sätt. 

Med nya roliga och finurliga saker blir det så klart ett ökat utbud och snart finns det ett kul komplement till nästan allting vi har där hemma, men man får passa sig så det inte blir för mycket av det roliga. Roliga saker är kul till en viss gräns, sedan blir det mest tröttsamt. Det bästa är att försöka hitta en bra balans mellan “vanliga”, roliga och smarta saker. Det viktigaste är trots allt att ha ett harmoniskt hem och inte en blinkande LED-belysning i varenda hörn, det kommer göra mer skada än nytta i förlängningen.

Kul prylar till mer än hemmet?

Är du en riktig supporter av roliga prylar och älskar att kul saker kring dig och inte alls håller med om att det kan bli för mycket av det roliga vill vi flagga lite för olika områden där det finns massor av roliga prylar att hitta. 

Trädgården
Roliga saker till trädgården finns det mer eller mindre obegränsat av, både för vuxna och barn. Här hittar du framförallt vattenleksaker, prylar för trädgårdsarbete och olika utomhusspel att ägna sig åt på sommaren. Trädgården är en fantastisk plats för roliga prylar! 

Grillen
Grillen hänger väl egentligen delvis ihop med trädgården men det finns så mycket roliga grilltillbehör att vi gjort ett eget inlägg om det. Här kan du läsa mer om roliga grilltillbehör. Att grilla har blivit till en sport för många och här gäller det att klå sina grannar, både matmässigt och med diverse grillprylar. 

Bilen
Det finns massor av roliga och smarta saker till bilen som gör bilturen lite bättre. Dels kan det vara praktiskt med diverse lösningar vid längre bilturer, men det kan också vara kul att fixa till bilen med lite roliga prylar och liva upp stämningen lite där ute på vägarna. 

Det finns alltså roliga prylar till mer eller mindre allting vi gör. Det här var bara tre exempel på andra områden än just inne i hemmet det går att hitta kul saker till men det finns så klart betydligt mer än så. Vi hoppas att du fått lite inspiration och hittat några riktigt roliga prylar här. Annars kanske några av våra presentsidor har det du letar efter?

Du har väl inte missat vår samling av smarta saker?