Välj en sida

Present till gubbe

Är du på jakt efter en present till gubbe så har du hittat rätt! Vi har samlat massor av roliga presenttips som passar äldre män. Här hittar du allt från smarta saker som underlättar i vardagen till andra prylar som passar den äldre mannen.

20 fina presenter till gubbar

kaffeburk-klong

Whiskyglas Orrefors 4-pack

sagaform nature ostkupa ekknopp

Ostkupa från Sagaform

vattenkittel-röd

Morgonrock från Jockey

Kändis hälsning som present till gubbe

Personlig hälsning från en kändis till gubben

ölhållare-gubbe

Ölhållare gubbe

mr-dickhead

Mr.Dickhead mask

ölglas-edward-blom

Ölglas Edward Blom

vattenkittel-röd

Automatisk tvålpump

solstickan-kaffeburk

Mysig värmefilt

Handvärmare

Skön handvärmare

Lysande fotboll

Lysande fotboll

vattenkittel-röd

Öppnare – PET, kapsyl, konserv

solstickan-kaffeburk

Brandsläckare Solstickan

fickplunta-med-gravyr

Fickplunta med gravyr

baristakurs

Testkör Lamborghini/Ferrari

vattenkittel-röd

Fotmassageapparat

solstickan-kaffeburk

Presentlåda för finsmakare

Godislådan

Godislådan

baristakurs

Roliga 3D-pussel

vattenkittel-röd

Talande äggkokare

Hittade du inget som passade?

Vad är en bra present till gubbe?

Bra presenter till gubbar kan vara allt från en god whisky till en bok eller kläder. Det beror så klart helt och hållet på vad gubben i fråga har för intressen och tycker om att göra. Äldre män har ofta klart för sig vad de tycker om och inte så känner du bara gubben tillräckligt väl har du förmodligen stenkoll på vad som är en bra present för just honom. 

Några bra presenttips till gubbar är:

  • Öl/Whiskyglas
  • Morgonrock
  • Värmefilt
  • Delikatesslåda
  • Upplevelse

Det finns massor av roliga presenter till gubbarna där ute så det är bara låta fantasin flöda och leta runt lite på nätet så kommer du garanterat hitta något passande om det inte vara något här som föll dig smaken.

Sport, motor, jakt och fiske – typiska intressen för äldre män

Det finns vissa saker som verkligen kan förknippas med just äldre män. Sport, motor, jakt och fiske är typiska sådana saker. Gillar inte gubben i fråga sport så är det garanterat motorer, jakt eller fiske som står överst listan. Det slår aldrig fel. 

Det är så klart alltid uppskattat att få presenter inom det område man har ett intresse för så ett tips är att försöka hitta något bra som passar där. Har du själv inte full koll på vad gubben gillar att göra så kolla med andra nära kära. 

Böcker, matchbiljetter, fiskespö eller varför inte någon rolig upplevelse som matchar gubbens intresse? Det går både göra roliga upplevelser i form av att åka snabba bilar och snabba båtar för han som gillar fart och fläkt. 

Matlagning, kläder, inredning och resor är andra exempel på intressen som äldre män kan ha. Det finns ett stort utbud av prylar och saker vad gäller dessa saker också så gör bara lite reserach så kommer du garanterat hitta något passande.

present-gubbe

Smarta saker – presenter som underlättar i vardagen

Finns det några som är så bekväma av sig som äldre män? Tveksamt alltså. Möjligtvis tonåringar men det är gränsfall. Att hitta någon smart pryl som underlättar vardagen och gör den lite mer bekväm kommer absolut göra succé! 

1000-tals av smarta saker hittar du här. 

Oavsett vilket intresse gubben i fråga har så finns det nu för tiden prylar som kan hjälpa till med mer eller mindre allt. Gillar den äldre mannen matlagning är den smarta lökhackaren ett bra tips. Älskar han glida runt på sjön i båten? Ja, då är de magnetiska glasen ett givet presenttips. 

Tänk lite utanför boxen och försök hitta något som gubben inte ens visste fan, men som kommer göra hans dagar så himla mycket lättare! 

Hoppas du hittat några bra presenttips till gubbar här. Annars kanske du hittar något bland våra 100-tals andra presenttips?