Välj en sida

Present till chipsälskare

Alla gillar chips men det finns några som tycker om chips mer än andra – chipsälskarna! Du vet dom där som inte kan få nog av chips och ska äta chips hela tiden. Här har vi samlat ett gäng presenter som alla chipsälskare kommer uppskatta! Allt från smarta chipsskålar till olika chipssorter du inte hört talas om tidigare.

Present till chipsälskare

Här hittar du massor av roliga och fina presenter till chipsälskare som uppskattar fredagsmyset mer än andra.

Chips- och dippskål

Pringles minipussel

Stort Pringlespussel

Lyxig chipsskål

Hot Chip Challange

Blandade chipspåsar

Capital Crisper chips

Popcornmaskin retro

Snacksboxen

Snacksbox – Fredagsmys

Delikatesslåda

Presentlåda för finsmakare

Vad är en bra present till chipsälskare?

Bra presenter till chipsälskare kan vara allt från goda lyxiga chips till fina chips– och dippskålar. Frågan är vad chipsätaren föredrar mest när fredagsmyset åker fram – innehållet eller utsidan. Förmodligen en kombination av båda!Tips på roliga presenter till chipsälskare är:

  • Presentlåda
  • Olika sorters chips
  • Chipsskål

Det finns massor av roliga chipssorter, skålar och andra roliga presenttips till personer som älskar chips, popcorn eller annat snacks! Det är bara låta fantasin flöde och sedan välja och vraka på den ena chipsinspirerade presenten efter den andra.

Finsmakare eller allätare?

Ett tips som kan vara bra att tänka på är om din chipsälskande vän är en finsmakare eller allätare. Vissa älskar chips, men bara de finare sorterna, medans andra älskar alla olika typer av chips.

Det finns också tycke och smak vad gäller räfflade eller släta chip. Här gäller det att göra sin research noga. Vissa förespråkar OLW, andra Estrella medan finsmakare givetvis endast nöjer sig med ett mer premium än så.

Att välja rätt typ av chips är inte det lättaste. Förutom de ovan nämnare parametrarna ska man lyckas pricka in en smak som chipsälskaren gillar också. Ska det vara lättsaltade eller grill? Dill? Eller kanske helt otippat en påse vinägerchips?

Det är en djungel det där med chipssmaker och det dyker hela tiden upp nya spännande smakkombinationer. Kanske finns det någon helt ny smak som din chipsgalna kompis inte hunnit testat ännu? Isåfall kommer det, tillsammans med en snygg chipsskålen, definitivt bli en supersuccé!