Välj en sida

Julklapp till ungdom 2024

Är du på jakt efter julklapp till ungdom 2024 har du hittat rätt! Vi har hittat massor av fina julklappar och presenter som passar alla ungdomar där ute! Klicka på knappen här nedan för att komma till julklapparna.

Missa inte våra andra presentsidor där vi visar 100-tals av roliga presenter till chokladälskare, vin- och ölälskare, bästa vännen, föräldrar, hemmet och mycket, mycket mer!
Gå till presentsidan.

Vi har även två omtyckta kategorisidor:
Smarta saker och Roliga prylar.

Vad är en bra julklapp till ungdom 2024?

Visste du att man räknas som “ungdom” mellan åren 10 – 25 år enligt Wikipedia? Vi tycker det spannet är lite väl högt och visar här julklappar som passar ungdomar mellan ca 13 – 20 år. 

Att hitta bra julklappar till ungdom 2024 är inte det lättaste. Vad pysslar ungdomarna med nu för tiden och vad uppskattar dom att få i julklapp egentligen? Ja, det skiljer så klart väldigt mycket från person till person, mognadsgrad osv. men vi har försökt hitta julklappar som passar alla ungdomar mellan 13-20 år. 

Bra julklappar till ungdom kan vara allt från kläder och smycken till hygienartiklar och flytta hemifrån-saker. Det beror helt enkelt på vilken ålder ungdomen är i och vad som uppskattas av just honom eller henne. Bolla dina idéer med andra närstående som vänner och familj för att se om det är fler som tror att dina julklappstips kommer gå hem hos ungdomen. Ju fler ni är som tror på samma sak desto större chans att det faktiskt blir en riktigt lyckad julklapp.

5 julklappstips till ungdom 2024

Här är några av våra bäst julklappstips till ungdom 2024.

Klocka
Alla ungdomar älskar klockor! Det är i skiftet barn -> ungdom som klockor, parfym och smycken börjar bli dom första “vuxen”-sakerna som ungdomarn brukar börja använda. Här gäller det att välja rätt märke, färg och form för följa ungdomstrenden 2024. 

Parfym
Tonårstjejer och tonårskillar förbrukar lika mycket parfym på en månad som en normal vuxen gör på tio år. Okej, riktigt så illa kanske det inte är. Men ändå.. Ungdomar har alltid älskar parfym och kommer så fortsätta göra. Hittar du bara rätt doft så är parfym ett säkert kort att ge bort i julklapp till ungdomen. 

Väska/Ryggsäck
Smink, parfym, mobiltelefon, nycklar, plånbok, träningskläder, skolböcker, tuggummi och hörlurar är bara 2% av allt som ska med när ungdomar tar sig från plats A till B. Hur får dom med sig allt egentligen? En ny väska eller ryggsäck är inte en helt tokig julklapp. 

Hörlurar/Högtalare
Musik och podcasts är ett annat ämne som cirkulerar ständigt bland ungdomarna. På vägen till skolan, till träningen eller bara när dom ligger hemma och chillar. Snygga hörlurar eller en portabel högtalare kommer helt klart gå hem hos alla! 

Flytta hemifrån-saker
Det börjar kanske dra ihop sig för en del ungdomar att flytta hemifrån snart och vad passar inte då bättre än att få lite flytta hemifrån-prylar i julklapp? Bestick, porslin, brödrost eller elvisp.. Allt som hör ett hushåll till är potentiella julklappar till ungdomen.