Välj en sida

Julklapp till bästa vän 2024

Är du på jakt efter julklapp till bästa vän 2024 har du hittat rätt! Vi har hittat massor av fina presenter som även passar bra som julklapp till bästa vännen. Klicka på knappen här nedan för att komma vidare till julklapparna. 

Missa inte våra andra presentsidor där vi visar 100-tals av roliga presenter till chokladälskare, vin- och ölälskare, bästa vännen, föräldrar, hemmet och mycket, mycket mer!
Gå till presentsidan.

Vi har även två omtyckta kategorisidor:
Smarta saker och Roliga prylar.

Vad köper man i julklapp till bästa vän 2024?

Att byta julklappar med bästa vännen är en tradition för många, men vad finns det egentligen för bra julklappar till bästa vännen som man kanske inte direkt tänker på? Vi har hittat 30 roliga julklappar till bästa vän som definitivt kommer göra succé. 

Självklart har du bra koll på vad din kompis gillar att göra, vilken inredningsstil han eller hon har eller om det är något speciellt som saknas i hemmet. Det är en bra början för att hitta en bra julklapp till glas och skålar till väskor och handdukar. Att ge bort en personlig julklapp till bästa vän kommer vara betydligt mer uppskattat än något annat, det är en sak du kan vara säker på. Det visar på omtanke och att du faktiskt lagt ner lite extra jobb för att få till den där perfekta julklappen. 

Gör egna tavlor här.

Här hittar du massor av julklappar med eget gravyr.

5 julklappstips till bästa vän 2024

Här är några av våra bäst julklappstips till bästa vän 2024.

Personliga fotosaker
Personliga fotosaker är väldigt kul att ge bort i julklapp till bästa vän. Det finns så mycket mer än bara fina canvastavlor att göra. Foto på muggar, mobilskal, kalender, kortspel och mycket mer! 

Smycken
FIna smycken med budskap eller som betyder något på annat vis är en annan bra julklapp till bästa kompisen. Köp ett likadant till dig själv också så binder smycket er samman. 

Julklappar med gravyr
Ännu ett julklappstips till bästa vännen som är lite mer personligt. Att göra ett eget gravyr på ett glas, en ostbricka, handduk, väska eller något annat är verkligen uppskattat då det blir en helt unik julklapp som ingen annan har. Skriv era namn eller något fint citat.

Aroma Diffuser
En Aroma Diffuser är kanske den trendigaste “till hemmet”-presenten just nu. En Aroma Diffuser skjuter ut lite ånga då och då som ser till så luften håller sig fräsch och att det luktar gott i hemmet. Ett kul julklappstips som passar alla. 

Presentlåda
En presentlåda med massor av godsaker är alltid en uppskattad julklapp. Vad sägs om proseccolådan, kärlekslådan eller kanske myslådan?