Välj en sida

Present till lakritsälskare

Är du på jakt efter roliga presenttips till lakritsälskare så har du kommit helt rätt! Här har vi samlat massor av fina presenter till alla som gillar lakrits. Det spelar ingen roll om det är salt- eller sötlakrits som gäller. Det finns garanterat något för alla!

Fina presenter till lakritsälskare

haupt lakrits adventskalender

Advendskalender Haupt Lakrits

lakritsprovning-online

Lakritsprovning

lakritskulor

Presentask Bulow Selection Box

rivsalt-lakrtis

Rivsalt – Lakrits

presentask-haupt-lakrits

Blandat lakritsgodis

chili-klaus

Lakrits- och vinprovning

lakritskulor

Hallon/Lakrits-extrakt för shots

presentpase-lakritsfabriken

Candyshot Turkisk Peppar

Vad är en bra present till lakritsälskare?

Bra presenter till lakritsälskare kan vara allt från lyxig lakrits till roliga smaksättningar och spännande upplevelser som exempelvis en lakritsprovning. Det finns massor av roliga presenter till lakritsfantaster så det är bara välja och vraka bland alla lakritsinspirerade presenttips!Några bra presenter till lakritsälskare är:

  • Presentaskar
  • Lakritsprovning
  • Blandat lakritsgodis

Det finns så klart massor av fler bra alternativ på presenter så gillade du inget av dessa tips så är det bara fortsätta leta. Lakrits är väldigt populärt i Sverige och utbudet på passande presenter detsamma.

Salt- eller sötlakrits?

Det ständigt pågående kriget om vilken lakrits som är bäst, den söta eller salta, fortsätter år efter år. Vissa föredrar den söta medan andra bara vill ha den salta. Samtidigt som den riktiga lakritsfantasten älskar båda!Oavsett vad man själv tycker är det dock bra att ha detta i åtanke när man är på lakritsjakt. Har du bestämt dig för att köpa lite extra lyxig lakrits i present är det bra att det blir rätt typ av lakrits. Annars blir det förmodligen en flopp snarare än succé tyvärr.Har du själv dålig koll på vad födelsedagsbarnet gillar för typ av lakrits är det bra att göra lite research med närstående. Familj, sambo eller vännerna har garanterat koll på vilken lakrits som föredras!

LÄS OCKSÅ: FINA PRESENTER TILL KAFFEÄLSKARE

kaffe-bild

Lakritsprovng är ett säkert kort

Lyxig lakrits och presentaskar i all ära, men vill du ge lakritsälskaren en unik och extra rolig present är smakprovning ett säkert kort att gå på. Det kan inte bli fel och är något alla uppskattar – speciellt om du gör det tillsammans med honom eller henne.Det finns lakritsprovningar lite överallt runt om i Sverige, men bor du en bit ifrån någon storstad eller hellre vill göra det hela till ett event på hemmaplan finns det bra lakritsprovningar online också.Ett tips är att boka in en lördag med födelsedagsbarnet utan att säga vad det gäller. Förbered en onlineprovning och duka upp med massor av god lakrits, lite vin och något annat passande tilltugg. Det kommer bli en present att minnas!