Välj en sida

Present till idrottsintresserad

Är du på jakt efter present till idrottsintresserad tjej eller kille så har du hittat rätt! Vi har samlat ett helt gäng med idrottsrelaterade presenter som är kul att ge till någon som är riktigt idrottsintresserad.

Present till idrottsintresserad

Här hittar du några roliga presenter till idrottsintresserade tjejer och killar som både gillar att idrotta själva eller helst se på när andra gör det.

Sköna träningskläder

Multisportklocka

Träningsredskap

Massagepistol

Fällbart löpband

Padelutrustning

Darttavla set

Fotbollsutrustning

Sportpaket C-more

Supportprylar

Personlig hälsning

Toalettgolf

Popcornmaskin fotboll

Fotbollsresa

Yogamatta

Löparskor

Träningsryggsäck

Studsmatta med handtag

Portabelt pingisbord

Ölglas med gravyr

Boule-set

Vattentäta hörlurar

Strumpor mot skavsår

Kylhandduk

Vad är en bra present till idrottsintresserad?

En bra present till idrottsintresserad kan vara allt från träningskläder till matchbiljetter, det beror på om den träningsintresserade själv gillar att idrotta eller helst ser på när andra gör det. Eller kanske både och.

Tips på bra present till idrottsintresserad:

  • Träningskläder
  • Träningsredskap
  • Sportpaket
  • Träningsväska

Idrott är ett väldigt brett begrepp och det finns mer eller mindre hur mycket roliga prylar som helst inom det ämnet oavsett om man själv är utövare eller inte. Ta reda på vilken typ av idrottsintresse personen i fråga har så kommer du garanterat hitta någon bra present.

Present till idrottsintresserad – all typ av idrott?

Många som är idrottsintresserade gillar mer eller mindre all typ av idrott. Det går precis lika bra att spela fotboll som golf osv. Desamma gäller även dem som älskar se idrott på tv. Det är sällan en sport som lockar utan det är en salig blandning mellan allt från bollsport till skidor.

Däremot finns det många som exempelvis bara gillar en eller två idrotter och då blir begränsningen och utbudet av present betydligt mindre. Samtidigt blir det lite lättare att hitta något passande. Är presenten till någon idrottsintresserad person i din absoluta närhet har du så klart koll på vilken idrott han eller hon gillar. Men är presenten till någon idrottsintresserad som du inte känner så väl kan det vara bra att göra lite research först så du inte hittar någon present inom ”fel” sport.

Utövare eller tv-tittare?

Att vara idrottsintresserad kan ju betyda att personen själv älskar att utöva idrott i alla dess former, men vi kan ju också ha att göra med en riktig soffpotatis här som älskar att se på när andra idrottar men själv helst undviker det så långt det går.

Om det är en utövare eller en tv-tittare behöver så klart redas ut då det är en väsentlig skillnad på eventuella presenter här. Utövaren kommer självklart uppskatta nya träningskläder eller prylar som gör att han eller hon kan utöva idrotten på ett bättre sätt. Tv-tittaren däremot, här behövs inga träningskläder eller pulsklockor. Satsat i stället på någon rolig och idrottsrelaterad present som går att ha nytt av framför tv:n. Vad sägs om ett kul ölglas eller en matchtröja från favoritlaget?

Som du märker är det en hel del skillnad på vilken typ av present som passar idrottsintresserade beroende på om de är utövare eller tv-tittare. Ta reda på det innan du börjar leta present så du inte är och jagar i fel låda.

Sammanfattning

Att köpa present till idrottsintresserad behöver inte vara supersvårt om man vet vilken typ av person den idrottsintresserade är. Är det en person som själv gillar att utöva idrott eller någon som helst ser idrott på tv?

Det viktigaste är att ha koll på vilken typ av idrott personen i fråga gillar att syssla med eller se på tv så det inte blir fel. Det är inte kul att ge en basketboll till någon som endast är fotbollsintresserad exempelvis.

Bolla lite idéer med andra nära och kära om du inte är säker på vilken typ av idrott personen i fråga är intresserad av så kommer du garanterat hitta någon present som kommer uppskatta.