Välj en sida

Present till alla hjärtans dag 2024

Alla hjärtans dag närmar sig med stormsteg. En viktig dag att passa på och visa lite extra uppmärksamhet för sin käraste. Alla hjärtans dag infaller i år den 14 februari 2023 och är ett datum som ofta kommer med lite överraskning – efter julen och en stressig januarimånad. Därför har vi valt att lista ett gäng bra presenter för att hjälpa dig till en bra dag med din älskling.

alla hjärtans dag

Inlägget innehåller annonslänkar.

Massvis roliga saker att göra med eller ge till din käraste på alla hjärtans dag 2024

Att göra något tillsammans eller ge bort något till din käraste på alla hjärtans dag är ett måste. Bläddra nedan bland lite olika upplevelser eller presenter som garanterat kommer göra din käraste nöjd.

1. Vin och chokladprovning

En av de mest klassiska aktiviteterna är att ta med din käraste på en vinprovning med choklad. Två saker som symboliserar kärlek och som bara inte kan gå fel.

Vinprovning alla hjärtans dag

Romantiskt
Lärorikt
Kul

2. Nallebjörn av rosor

Vår absoluta favorit av presenterna till alla hjärtans dag är nallebjörnen av rosor. En otroligt fin och välgjord nallebjörn som är en garanterad succe. Nallebjörnen har hög kvalitet och kommer hålla länge.

Nallebjörn av rosor

Romantisk 

Söt 

Håller länge

3. En gigantisk marabou

Den gigantiska marabou chokladkakan symboliserar kärlek för den som älskar choklad. Många är vi som drömt om att vinna denna på tivoli eller liknande men aldrig vunnit. Nu kan du äntligen ge din käraste vinsten direkt på alla hjärtans dag. 

Gigantisk Choklad Marabou<br />

Busigt
Roligt 
Charmigt

4. Hyr en privat relaxavdelning

Att gå på spa är mycket romantiskt och kul för alla inblandade. Men att hyra er alldeles egna relaxavdelning är lyxigt och romantiskt på nästa nivå.

Hyr en Relaxavdelning privat

Lyxigt 
Mysigt 
Romantiskt

5. Hjärtkudde – mega stor

En jättestor och kramgo kudde, ja vem vill inte ha en sån att gosa in sig i oavsett kille eller tjej. Passa på köpa denna och bli den som alla är avundsjuk på som inte fått en hjärtkudde som present.

Alla hjärtan dag present kudde

Roligt
Romantiskt
Mysigt

Presenttips inför alla hjärtans dag 2024

Alla hjärtans dag är en viktig dag för många, även om vissa inte gillar att det är ett datum så är det onekligen så att det hjälper många att faktiskt få tummen ur och göra något extra mysigt med sin käraste. Detta tycker vi är roligt och glädjande och är anledningen till varför vi vill hjälpa till att hitta de saker eller upplevelser som man vill ge till sin partner.

Om ni bestämmer er för att vara hemma under alla hjärtans dag, kan ni göra dagen extra speciell med en fin middag tillsammans. Laga en riktigt god middag eller beställ hem er favoritmat från en restaurang in båda älskar. Kom ihåg att en god efterrätt alltid är något som uppskattas. En sak är säker, när ni njuter av en god middag tillsammans, kommer ni känna er speciella och uppskattade.

Till middagen kan det vara en god idé att skapa en personlig present. Skriv ner dina känslor och minnen ni har tillsammans, eller skapa en fotobok av bilder som ni har tagit tillsammans genom åren. Du kan även skapa en spellista på exempelvis Spotify med låtar som har betydelse för er båda.

Hur god tid bör man planera alla hjärtans dag 2024?

Det är såklart som alltid bra att vara ute i god tid under alla hjärtans dag. Men som vi säkert är många som känner igen är den 14 februari ett datum som ligger lite lurigt till.

Det är precis efter jul och januari månad när man försöker komma tillbaka till rutiner efter julen. 

Detta kanske är extra bra för då är det lätt hänt att man bara fokuserar på att få in rutinerna och inte ger sin käraste den uppmärksamhet den förtjänar.

Vi har på grund av detta valt att lista både produkter och upplevelser då om man är sent ute kan köpa en upplevelse som man kan genomföra senare eller en produkt som kommer med snabb leverans.

Love you alla hjärtans dag

Vad kan man annars hitta på till alla hjärtans dag?

Det behöver givetvis inte bara vara en speciell alla hjärtans dag present, du kan såklart ge din käreste något helt annat. Kanske har denna önskat sig något specifikt sedan innan. 

Vi har exempelvis i vårt inlägg ”Roliga sällskapsspel för vuxna” där vi samlat de mest populära och roliga spelen för vuxna där du garanterat hittar något som kommer underhålla er länge.

Presenter i övrigt.

Här kan du bläddra bland alla de olika present sidorna vi har hos oss där vi jämför, listar och skriver om populära presenter.

Läs mer här–>

Alla hjärtans dag – Tips för en minnesvärd dag med din älskade

Alla hjärtans dag är förstås en dag som firas över hela världen och är på samma sätt över hela världen ett tillfälle att visa sin kärlek till den man håller kär.

Oavsett om du är i ett nytt eller långvarigt förhållande, är Alla hjärtans dag en perfekt möjlighet att visa din partner hur mycket du uppskattar och älskar dem.

Här är några tips för att göra din Alla hjärtans dag med din älskade minnesvärd:

  1. Planera en romantisk middag – Bjud in din partner till en romantisk middag på dennes favoritrestaurang eller laga en middag tillsammans hemma. Sätt dig ner och njut av varandras sällskap och god mat, och prata om allt som händer i era liv.

  2. Ge en personlig present – Ge din partner en personlig present som visar att du har tänkt på dem. Det kan vara något så enkelt som en handgjord kort eller en fotografering av er tillsammans. Eller så kan du överraska dem med en weekendresa eller en ny aktivitet ni kan göra tillsammans. Här på Sakletaren har vi listat våra bästa förslag inför alla hjärtans dag.

  3. Skapa en minnesvärd upplevelse – Gör något som ni aldrig har gjort tillsammans förut. Det kan vara att prova en ny sport, gå på en konsert eller se en film som ni har tänkt på att se länge.

  4. Visa uppskattning och tacksamhet – Ta tid att visa din partner att du är tacksam för allt de gör för dig. Säg tack för allt stöd och kärlek de ger dig och visa dem hur mycket du uppskattar deras närvaro i ditt liv.

  5. Ha en slapp och avslappnad dag – Om ni har varit stressade på sistone, kan ni spendera dagen med att slappa hemma. Titta på en film, läs en bok eller bara njut av varandras sällskap.

Oavsett vad du väljer att göra på Alla hjärtans dag, så är det viktigt att visa din partner hur mycket du älskar och bryr dig om dem.

Kom ihåg att det är de små sakerna som betyder mest och att det är viktigare att uppskatta varandras sällskap än att överösa varandra med dyra presenter.

Sammanfattning

Det finns såklart en mängd olika sätt att uppskatta din käraste på denna dag. Vi rekommenderar dig att ta vara på denna dag med någon liten present eller upplevelse för att visa din käraste att du verkligen uppskattar denne och att du vill spendera tid med den. 

Vi håller tummarna och hoppas och tror du kommer få en alldeles otrolig alla hjärtans dag 2024. Och var du ute för sent denna gång, glöm inte lägga in datumet i kalendern inför nästa år så du hinner planera ordentligt.