Välj en sida

Inflyttningspresent 2024

Inflyttningspresent

Är du på jakt efter en inflyttningspresent har du äntligen hittat rätt! Vi har samlat 25 fina presenter som passar alla olika typer av personer och hem.

25 fina inflyttingspresenter

Vad köper man egentligen för fin present till någon persons nya hem som inflyttningspresent? Ja, oavsett vem du letar till har vi laddat med massvis olika inflyttningspresenter, personliga- och smarta saker till hemmet allt uppskattat. Här hittar du 25 fina presenter som passar alla hem.

Canvastavla med eget foto

Gör en delad canvastavla med ett eget foto så kommer mottagaren av inflyttningspresenten få något alldles speciellt.

Osynliga hyllor

Riktigt häftiga hyllor att sätta upp på väggen. Gästerna kommer tro att böckerna svävar i luften.

Designkudde

En snygg prydnadskudde i modern design som verkligen sticker ut och kommer göra sitt för att lyfta vardagsrummet en nivå till.

Lyxig pläd

En lyxig pläd att hänga på soffkanten eller krypa in under när det är dags för fredagsmys. Perfekt för det mysiga paret som precis flyttat in i sitt nya boende.

Karaff

En snygg karaff i stilig design som drar uppmärksamheten till sig är en perfekt inflyttningspresent för att fylla upp köket.

Mr & Mrs Clynk Städredskap Set Svart

Sopset

Ett stiligt sopset är en kul present till hemmet som även underlättar att hålla snyggt och rent där hemma när man precis flyttat in.

Automatisk tvålpump

En hygienisk, ekonomisk och automatisk tvålpump är perfekt inflyttningspresent, då detta inte är det man själv investerar i omgående.

Modern taklampa

En stilren och modern taklampa i borstad mässing som garanterat kommer lyfta alla hem där ute. 

Knivmagnet i trä

Fin knivmagnet i trä där det går att välja lite själv hur man vill att mönstret på väggen ska se ut.

Vägglampa med USB

Praktisk vägglampa med hylla och USB så det är lätt att ladda telefon eller dylikt vid behov.

Houcho knivset

Riktigt bra och vassa japanska köksknivar med handtag i magnoliaträ. En bra inflyttningspresent till den som gillar matlagning. 

Le Creuset gryta

En klassisk Le Creuset-gryta levererar alltid enastående mat och en lång livslängd vid rätt behandling. Perfekt inflyttningspresent för den aspirerande kocken.

Carat vas

Riktigt stilig vas som passar de flesta hem. En av de lite med lyxiga inflyttningspresenterna.

Prydnadskuddar

Prydnadskuddar är ett smart sätt att styla hemmet litegrann med samtidigt som det kan vara användbara vid en skön tupplur på soffan.

Skärbräda

Att låta en snygg skärbräda stå framme i köket är en trevlig inredningsdetalj som inte ska underskattas när man precis flyttat in.

Glastavla tidvatten

Stor glastavla med motiv av tidvatten. Tavlan ger ett lugnande och levande intryck.

Sittpuff

En fin sittpuff är en rolig present till hemmet eftersom det finns så mycket olika användningsområden och ställen att ha den på.

Champagneglas

Det är alltid bra att ha ett gäng fina champagneglas där hemma så man är redo när det är dags att fira. En inflyttningspresent som du kanske har turen att få använda vid inflyttningsfesten direkt.

Fler inflyttningspresenter

Pizzasten & spade

Lyxiga handdukar

Smart Garden

Ljusstake design

Tyngdfilt

Fat roséguld

Bordslampa Pole

Portabel högtalare

Vad är en bra inflyttningspresent?

En bra present precis när någon flyttat in i sitt nya boende är en present som gör hemmet till ett lite trevligare ställe än tidigare, eller kanske underlättar flyttkaoset något.. En bra present till vid inflyttning kan vara allt från inredningssaker till smarta och digitala prylar. Det viktigaste är att presenten fyller en funktion för hemmet och att den faktiskt används. Eller att den kanske gör den ganska stressiga perioden när man flyttar något enklare.

Olika typer av inflyttningspresenter

När någon flyttar in i ett nytt hem är det vanligt att ge en inflyttningspresent för att välkomna dem och hjälpa dem att känna sig hemma. Det finns många olika typer av inflyttningspresenter som kan vara lämpliga beroende på personens personlighet, intressen och behov.

Kökstillbehör som inflyttningspresent:

En populär inflyttningspresent är köksredskap, t.ex. en skärbräda, en kökskniv eller en gryta. Dessa presenter kan vara användbara för att hjälpa till att laga mat och skapa en härlig atmosfär i köket.

Heminredning som inflyttningspresent:

En annan vanlig inflyttningspresent är någon form av heminredning. Det kan vara allt från en fin tavla eller vas till en prydnadskudde eller ljusstake. Dessa presenter kan hjälpa till att skapa en hemtrevlig atmosfär och personlig touch i det nya hemmet.

Växter som inflyttningspresent:

Att ge bort en växt som inflyttningspresent är också en bra idé. En grönska i hemmet kan hjälpa till att rena luften och skapa en harmonisk atmosfär. Tänk på att välja en växt som passar personens livsstil och behov.

Teknik som inflyttningspresent:

Om personen är teknikintresserad kan det vara lämpligt att ge en present som en smart högtalare, en streaming-tjänst eller en uppdaterad mobiltelefon. Dessa presenter kan hjälpa till att göra livet lättare och mer bekvämt i det nya hemmet.

Personliga gåvor som inflyttningspresent:

För en mer personlig touch kan man överväga att ge en present som har en särskild betydelse för personen. Det kan vara allt från en fotobok med minnen från tiden ni har känt varandra till en favoritbok eller en presentkorg med personens favoritmat och drycker. Eller kanske en perfekt inflyttningspresent kan vara något med gravyr på, se lite förslag nedan.

mini-expresso

Halsband med gravyr

presentlada-kaffe

Karaff med gravyr

kaffefilter-keramik

Väska med gravyr

kaffedoserare

Förkläde med gravyr

Inflyttningspresent till vän

Varför en inflyttningspresent kan vara väldigt uppskattad

Att flytta in i ett nytt hem kan vara både spännande och stressigt. För många är det en stor förändring som kan kännas både omtumlande och dyrt. Att ge en inflyttningspresent är en gest som visar omtanke och välkomnar den nya personen till sitt nya hem. Det finns flera anledningar till varför man vill ge en inflyttningspresent:

Visa omtanke under flyttkaos:

En inflyttningspresent är ett sätt att visa att man bryr sig och vill att personen ska känna sig välkommen i sitt nya hem. Det kan hjälpa till att skapa en positiv och varm start på den nya livsfasen.

Underlätta flytten:

Att flytta kan vara en kostsam process. Det kan kräva investeringar i nya möbler och andra nödvändiga saker för det nya hemmet. Genom att ge en inflyttningspresent kan man bidra till att underlätta den ekonomiska bördan för personen.

Saknade föremål:

När man flyttar till ett nytt hem kan det kännas ovant och man kan sakna saker som man vant sig vid i sitt gamla hem. En inflyttningspresent kan hjälpa till att fylla på de saknade föremålen och göra det nya hemmet mer bekant.

Uppmuntra personlig touch:

Att ge en inflyttningspresent kan också uppmuntra personen att sätta sin egen personliga touch på hemmet. Genom att ge en present som är personlig och som passar personens intressen kan man inspirera personen att göra hemmet till sitt eget.

Även om det kan kännas dyrt och stressigt att flytta in i ett nytt hem är en inflyttningspresent ett sätt att göra övergången lättare och mer välkomnande. Det är viktigt att välja en present som passar personens smak och behov för att verkligen göra en positiv inverkan och skapa en varm och välkomnande miljö i det nya hemmet.

Sammanfattningsvis finns det många olika typer av inflyttningspresenter att välja mellan. Det är viktigt att tänka på personens personlighet, intressen och behov för att välja en lämplig present som verkligen uppskattas.

Läs också: Sockervaddsmaskin