Välj en sida

Bästa Filt-Hoodie 2024: Stor filttröja för kvällsmyset

Inlägget innehåller annonslänkar.

Att krypa upp i soffan iklädd en stor filt-hoddie tillsammans med en kopp te i vintermörkret kan vara det mysigaste som finns. En bra film, trevligt sällskap och snö eller regn som slår mot fönsterrutan gör inte det hela sämre. 

Vi visar här den bästa filttröjan för att maximera myset i vinter! Det finns risk att du aldrig kommer vilja ta av dig den när du väl satt den på dig, så mysig är den! Filt-hoddien, eller Eskimo-hoddie som det också kallas, är precis vad som behövs när kylan kryper på sig på som mest. 

Filttröjan är onesize och den är naturligtvis i “oversize” då det sätter extra mysfaktor. Däremot finns tröjan i flera olika färger så du kan hitta din egna favorit.

Bästa filt-hoodien

filt-tröja

Plagget för dig, din sambo eller någon annan i din omgivning som alltid är frusen och klagar på att det är kallt. Med stor, varm och mysig filt-hoddie kommer det klagandet vara ett minne blott. Denna onesize filt-tröja passar precis lika bra för tjejer och killar, finns i flera olika färger och kan enkelt tvättas i tvättmaskin.

Liknande produkter

Varför ska man ha en stor filt-hoddie?

Filt-tröjan är inte bara det mysigaste du kommer haft på dig – den är även väldigt varm och skön. Här finns det alltså alla möjligheter att slå två flugor i en smäll, “mys- och värmeflugan”.

Du vet dom där kyla vinterkvällarna när inte ens en dusch gör att man kan hålla värmen framför tv:n ordentligt. Det behövs både filt, täcke och en tjocktröja för att komma upp något så när i rätt temperatur. Det är då en stor filt-hoddie som är fodrad med mjukaste sherpafleece behövs. 

Du kommer med största sannorlikhet kunna lägga både filten och täcket åt sidan. Filt-tröjan kommer vara varm nog. Dessutom blir det mycket mer plats i soffan när inte massor av filtar och täcken tar upp en massa plats. 

Den stora filt-hoodien är praktiskt också! Med smarta fickor kan du försvara både mobilen och fjärrkontrollen utan att de tappas bort i filt-kaoset. Smart va? När du behöver gå ut i köket för att fylla på te-koppen har du alltid mobilen redo ifall matleveransen är framme. Perfekt ju!

SE OCKSÅ: BÄSTA FILT MED ÄRMAR

En mysig oversize-tröja för både dam och herr

Filt-hoddien är något som passar både dam och herr vilket är bra, då kan du låna din partners filt-tröja när han eller hon inte använder den. Eller så skaffar ni varsin helt enkelt så kan ni mysa tillsammans i era stora mysiga filt-tröjor. 

Eftersom tröjan är onesize (oversize) spelar storleken ingen roll och det finns med andra ord inga dam- och herrstorlekar. Här är det mys och värme som står i fokus snarare än passform. Tröjan ska användas i soffan eller runt frukostbordet och då går bekvämlighet före allt annat.

fallfrukt-äpple

Filt-tröjan passar likväl filmkvällar som kyliga försommarkvällar

Det bästa med en hoddie-tröja är den har flera användningsområden och inte bara i soffan. Även om den är väldigt stor att gå runt i så är det ändå ganska praktiskt, framförallt om man jämför med att ha en filt runt sig. Filt-tröjan har fickor för förvaring och en stor skön luva om det blir kallt om öronen. 

Förutom soffan så är frukostbordet eller uteplatsen två andra tillfällen där hoddie-tröjan passar alldeles utmärkt. När solen börjar kika fram på våren och man premiärgrillar några veckor för tidigt så kan det snabbt bli kallt fram mot kvällskvisten. Då är filt-tröjan ett utmärkt klädesplagg att ta på sig.

Rolig present för den frusna

Känner du någon som är riktigt frusen av sig så är den stora hoddie-tröjan en perfekt födelsedagspresent eller julklapp till han eller hon. Kanske är det din partner, mamma, mormor eller farbror. Filt-tröjan finns där för alla frusna själar oavsett vem det är. 

Årets julklapp till alla fryslortar där ute, kan det vara det? Med största sannorlikhet är det så! Det är en blandning av en filt och tröja som kan användas året om och ger lika mycket värme som mys. Det kommer garanterat bli en uppskattad present som kommer användas flitigt.

Fler presenter och julklappstips hittar du här.

Vanliga frågor och svar

Vad kostar en filt-hoddie?

Filt-hoddien kan skilja lite i pris beroende på återförsäljare men det är oftast max några kronor som skiljer dom åt. Runt 700 kronor kostar filt-hoodien.

Vilket material är filt-tröjan gjord av?

Filt-tröjan är tillverkad i fleece, sherpafleece och polyester. 

 Hur stor är filt-hoddien?

Tröjan är i onesize och är 93 cm lång, 100 cm över bröstet och 87,5 cm långa ärmar.

Går filt-tröjan tvätta i maskin?

Ja, filt-tröjan går att tvätta i tvättmaskin och rådet är att tvätta i 40 grader.