Välj en sida

Bäst i test: Bästa Churrosmaskin 2024

Inlägget innehåller annonslänkar.

Låt churrosmaskinen ta festivalen hem till dig! Churros – snackset, tilltugget, mellanmålet (kärt barn har många namn) som förknippas så starkt med festivler eller tivolibesök är nu superenkelt att göra på egen hand. Med hjälp av ett churrosjärn kan du snabbt och enkelt göra fyra goda churros. Utan att behöva använda olja eller fett.

Churrosmaskinerna är väldigt enkla, både att använda och att göra rent. Järnet kopplas in vägguttaget och torkas snabbt rent med en trasa. Den smarta non stick-beläggning gör så att ingenting fastnar. 

Ät dina churros med choklad eller glass för att maxa upplevelsen!

Bästa Churrosmaskinerna

svampväska-med-kniv

Ett mintgrön churrosjärn som du kan tillaga fyra goda churros i – utan att behöva använda olja eller fet. Riktigt hälsosamt med andra ord!

Churrosmaskinen har indikatorlampor som meddelar när järnet är tillräckligt varmt och när dina churros är redo för servering.

Den smarta non stick-beläggningen gör churrosmaskinen väldigt enkel att rengöra och med ett överhettningsskyddet även väldigt säker.

svampväska-kantarell

Rosa churrosjärn från Emerio som kan tivolit hem till dig – för visst äter man churros mest på tivolis? 

Inte nu längre!

På bara några minuter har du fyra goda churros redo för servering. Churrosjärnet kopplas in i vägguttaget, fylls med smet och sedan är det vara att vänta..

Doppa i choklad eller glass för bästa upplevelse!

Vad är en churrosmaskin?

En churrosmaskin kan liknas vid ett våffeljärn men istället för tillaga våfflor kan du göra goda och frasiga churros i churrosmaskinen. Churros är det ljuvliga spanska bakverket som är friterat och kan liknas vid donuts i smaken. 

Churrosmaskinen är enkel att använda och kan grädda fyra frasiga churros åt gången. Den smarta non stick-beläggningen gör churrosmaskinen enkel att rengöra och gör så att inga churros fastnar under gräddningen. 

En indikatorlampa lyser när churrosarna är färdiggräddade så du behöver aldrig oroa dig för att de bränns eller blir undergräddade.

SE OCKSÅ: BÄSTA HOT DOG MAKER

Varför använda en churrosmaskin?

Allt som är jobbigt, svårt och farligt ska man försöka undvika. Att fritera churros är jobbigt, svårt och farligt. Just därför ska du använda churrosmaskien. Skämt och sido. 

Det finns många fördelar med att använda en churrosmaskin och just aspekten i att inte behöva fritera sina churros själv är en stor fördel. Ingen kokhet olja att bränna sig på och det skvätter inte över hela spisen. 

Enkelheten och rengöringen är två andra fördelar med en churros maker. Det går snabbt och enkelt att grädda churros samtidigt som churrosmaskien är väldigt enkel att göra ren, mycket tack vare den smarta non stick-beläggningen.

fallfrukt-äpple

Goda tillbehör till churros

När du väl har dina nygräddade churros behöver du så klart ett gott tillbehör för att lyxa lite extra. Smaken är som baken, och det är egentligen bara att kombinera sina churros med det man tycker är gott. Churros passar till mesta. 

Men här är några saker som är gott att äta churros tillsammans med:

  • Smält choklad
  • Nutella
  • Glass
  • Grädde

Perfekt till efterrätt eller fikastunden

Churros är en perfekt efterrätt när man vill ha någon lite mer udda efterrätt att bjuda middagsgästerna på än bara kladdkaka eller glass som är riktiga klassiker. 

Grädda några churros och ställ fram lite olika tillbehör så kommer det garanterat bli succé! Än idag är det många i Sverige som inte testat churros än så det kanske blir en ny favorit för dina gäster. 

Churrosmaskinen kan också komma till användning när det vankas fikastund. Att fritera egna churros kan kräva lite planering och blir ett litet större projekt, men att använda sig av churrosmaskinen är enkelt och kan helt klart göras direkt på uppstuds!