Välj en sida

Bästa uppblåsbar dräkt 2023

Inlägget innehåller annonslänkar.

Uppblåsbara dräkter är roliga både till 50-årsfesten, maskeraden eller till Halloween. Det är en maskeraddräkt som tillför både humor och elegans och gör festen mycket roligare! 

Vi visar här de 10 bästa uppblåsbara dräkterna för vuxna just nu. Eller vad sägs om att bli uppskjuten av en raket, bli en vandrande toalett, bodybuilder eller en ridande penis för en stund? 

Uppblåsbara maskeraddräkter för barn hittar du här.

sovorm-long-dragon

En kul maskeraddräkt där benen döljs av eldflammor och det ser ut som du blivit en miniperson med en Jet-pack på ryggen. Maskeradfester kan vara superkul, men det kan också bli ett riktigt fiasko. Skulle inte festen vara till belåtenhet är det bara starta raketmotorn och flyga därifrån. Skönt va?

sovorm-long-dragon

Jurassic Park incoming! En megastor dinosauriedräkt som är lika läskig som frän och här blir du garanterat maskeradens snackis. Finns även som barnmodell.

sovorm-long-dragon

Jaha, och så kunde man bli en vandrande toalettstol också. Som man har längtat! En rolig uppblåsbar dräkt som gör att det ser ut som du sitter på toaletten. Skitigast på festen, är det du det?

sovorm-long-dragon

Ja, vad säger man.. Bilden får tala för sig själv men om vi säger så här. Ska du på barnkalas eller farmors 85-års fika kan det vara läge att lämna dräkten hemma. 

sovorm-long-dragon

Det är dags att gå in i rollen som The Big Boss och peka med hela handen! Pondus och makt, eller bara fet och dryg.. Det är frågan. Hur du vill styra festen är helt upp till dig men en sak är saker – du bestämmer både när festen börjar och när den slutar.

sovorm-long-dragon

Kom ridandes till festen på en rosa flamingo och sprid riktigt exotiska vibbar kring dig! Du kommer garanterat ha festens häftigaste dräkt men vill du gå hem ensam så passa dig – för du vet väl vad en flamingo signalerar?

sovorm-long-dragon

Alla har vi någon gång drömt om att få bli hajmat, eller? Okej, det kanske inte står överst på listan eller ens platsar överhuvudtaget. Hur som helst, en kul uppblåsbar maskeraddräkt där du lever ett par timmar i en pågående hajattack. Mysigt!

sovorm-long-dragon

Lejonkungens kusin, tigerkungen, är det du det? En frän uppblåsbar dräkt där det ser ut som du kommer ridandes på en tiger. Finns förmodligen ingen som vågar komma i närheten av dig på festen. Skönt!

sovorm-long-dragon

Vem behöver spendera timmar på gymmet när det räcker med att hoppa i den här maskeraddräkten för att få festens största biceps? Svep en proteinshake (eller grogg) sedan kan du gå och flexa med musklerna hela kvällen. Glöm inte brun utan sol-krämen!

sovorm-long-dragon

En rolig uppblåsbar maskeraddräkt i form av en svart häst som du kommer ridandes på. Skulle festen bli seg och tråkig får du ladda hästkrafterna och få lite fart på tillställningen igen!

Uppblåsbara dräkter för festen

Temafester, 50-årsfester, kalas eller maskerad – man vet aldrig när det är bra att ha en uppblåsbar dräkt redo för fest! 

Alla älskar vi fester och högtider och visst är det lite extra roligt när det är rejält uppstyrt med något speciellt tema, klädkod eller någon annan bestämmelse som hör kalaset till. 

De uppblåsbara dräkterna är en perfekt utklädnad till fester som hör den typen av klädsel till. Många av de uppblåsbara dräkterna är gjorda med humor och kommer ge gästerna ett gott skratt när du glider in där som en toalett, ett flygplan eller en stor kondom. 

Halloween är de uppblåsbara dräkternas högtid och i stora delar av världen klär man ut sig just den här dagen. Många av dräkterna är av läskig karaktär och det hör ju verkligen Halloween till.

Se också: Bästa uppblåsbara spabad

Varför en uppblåsbar dräkt?

Med en uppblåsbar dräkt finns det mycket större möjligheter att få till en rolig dräkt för maskeraden. Luften hjälper till att hålla upp vissa delar av dräkten och kan forma den på ett helt annat sätt än en maskeraddräkt som enbart är tillverkad av tyg. 

De uppblåsbara dräkterna blir mer levande och tillför verkligen det där lilla extra som andra dräkter inte gör. Dom håller alltid en hög kvalité och bli inte förvånad om du skulle vinna pris i kategori “Festens utklädnad”.

Roliga maskeraddräkter för barn och vuxna

Det spelar ingen roll om du letar efter en utklädnad till 50-års festen eller 10-års kalaset – det finns uppblåsbara dräkter både för vuxna och barn! 

De dräkter som är till för barnen är ofta gjorda i djurmotiv, monster och dinosaurier eller som superhjältar. Det finns så klart mycket fler roliga alternativ att välja på och kungar, drottningar, idrottare eller inom olika yrken som doktor och polis är exempel på det. 

Uppblåsbara dräkter för vuxna finns många gånger i samma varianter som de för barn men i större storlekar. Men här adderas även ytterligare en kategori som uppskattas av de flesta – de utmanande “under bältet-dräkterna”. 

Att springa runt som en stor kondom eller med en superstor megapenis mellan benen kan låta barnsligt, men det är få som inte tycker det lyfter festen lite extra.

Bästa återförsäljare av uppblåsbara maskeraddräkter

Roliga uppblåsbara dräkter för både barn och vuxna hittar du i allt från leksaksaffärer till butiker som inriktar sig på just fest och kalas. Det finns ett helt okej utbud och det dyker upp nya roliga maskeraddräkter med jämna mellanrum. 

De dräkter vi fastnat för och de butiker vi tycker har bäst utbud just nu är: 

Partykungen 

Buttericks

Partyhallen

På någon av dessa onlinebutiker kommer du garanterat hitta något som kommer göra succé på många fester framöver!