Välj en sida

Bästa bröllopspresenterna 2024

Present till Bröllopet

Är du på jakt efter present en bröllopspresent till någon som skall eller redan har gift sig. Vi hjälper dig hitta rätt nedan.

25 fina Bröllopspresenter till någon som gift sig.

Vad köper man egentligen för fin present till någon som skall gifta sig? Att köpa bröllopspresent är inte lätt men ack så viktigt. Detta är den största dagen i mottagaren av presentens liv vilket gör att du såklart vill ge något som kommer uppskattas mycket. Därför har vi listat 25 stycken alternativ på bra presenter till bröllopet.

Canvastavla med eget foto

Gör en delad canvastavla med ett eget foto så kommer hemmet få en ny favorittavla på väggen. Kul present till alla hem!

Osynliga hyllor

Riktigt häftiga hyllor att sätta upp på väggen. Gästerna kommer tro att böckerna svävar i luften.

Designkudde

En snygg prydnadskudde i modern design som verkligen sticker ut och kommer göra sitt för att lyfta vardagsrummet en nivå till.

Lyxig pläd

En lyxig pläd att hänga på soffkanten eller krypa in under när det är dags för fredagsmys. 

Karaff

En snygg karaff i stilig design som drar uppmärksamheten till sig är en perfekt present till hemmet. 

Mr & Mrs Clynk Städredskap Set Svart

Sopset

Ett stiligt sopset är en kul present till hemmet som även underlättar att hålla snyggt och rent där hemma.

Automatisk tvålpump

En hygienisk, ekonomisk och automatisk tvålpump är perfekt att ha i köket eller badrummet.

Modern taklampa

En stilren och modern taklampa i borstad mässing som garanterat kommer lyfta alla hem där ute. 

Knivmagnet i trä

Fin knivmagnet i trä där det går att välja lite själv hur man vill att mönstret på väggen ska se ut.

Vägglampa med USB

Praktisk vägglampa med hylla och USB så det är lätt att ladda telefon eller dylikt vid behov.

Houcho knivset

Riktigt bra och vassa japanska köksknivar med handtag i magnoliaträ. 

Le Creuset gryta

En klassisk Le Creuset-gryta levererar alltid enastående mat och en lång livslängd vid rätt behandling.

Carat vas

Riktigt stilig vas som passar de flesta hem. Passar precis lika bra i köket som vardagsrummet. Lyx!

Prydnadskuddar

Prydnadskuddar är ett smart sätt att förnya hemmet litegrann med samtidigt som det kan vara användbara vid en skön tupplur på soffan.

Skärbräda

Att låta en snygg skärbräda stå framme i köket är en trevlig inredningsdetalj som inte ska underskattas.

Glastavla tidvatten

Stor glastavla med motiv av tidvatten. Tavlan ger ett lugnande och levande intryck.

Sittpuff

En fin sittpuff är en rolig present till hemmet eftersom det finns så mycket olika användningsområden och ställen att ha den på.

Champagneglas

Det är alltid bra att ha ett gäng fina champagneglas där hemma så man är redo när det är dags att fira.

Graverad present till bröllopet – personligt och unikt

Något som alltid går hem som bröllopspresenter är personliga saker som exempelvis en graverad bröllopspresent. Saker med ett personligt gravyr blir helt unikt och något som verkligen sticker ut mot övriga presenter. 

Massor av prylar med personliga gravyr hittar du Med Gravyr.

 

mini-expresso

Halsband med gravyr

presentlada-kaffe

Karaff med gravyr

kaffefilter-keramik

Väska med gravyr

kaffedoserare

Förkläde med gravyr

 

Nuförtiden går det snabbt och enkelt att fixa personliga bröllopspresenter som är graverade. Det finns möjlighet att designa produkten direkt i webbshopen eller skicka in bild och namn/text för att få hjälp med det.

Det finns hundratals av olika produkter att få graverade. Glas, smycken, kläder, väskor, skålar, vaser, manschettknappar, snusdosor, klockor och bestick för att nämna några exempel. 

Vill du ge bort något unikt och en personlig bröllopspresent till paret som skall gifta sig som du vet att du är helt ensam om är något graverat ett säkert kort att gå på! Även om någon annan mot förmodan skulle vara lika kreativ som dig och köpa en graverad bröllopspresent är risken väldigt liten att ni dessutom lyckats pricka samma produkt.

 

Att ge bort en upplevelse som bröllopspresent.

Vilken som är den bästa bröllopspresenten 2024 beror självklart på vem mottagaren är och vad som passar just detta par. Däremot finns det några tips som passar de allra flesta paren där ute. 

Våra bästa tips på bröllopspresent för de som ej vill ha saker:

Att ge bort en upplevelse är såklart väldigt ofta uppskattat, och även något lite mer minnesvärt än en pryl av något slag. Att ge bort en upplevelse till paret som gifter sig kommer garanterat att passa perfekt. Antingen så ger ni det endats till paret så de får göra det själva eller så kanske det är något du eller ni vill göra tillsammans med paret som gifter sig vilket kan bli ännu mer minnesvärt.

Saker till hemmet som bröllopspresent

Pizzasten & spade

Lyxiga handdukar

Smart Garden

Ljusstake design

Tyngdfilt

Fat roséguld

Bordslampa Pole

Portabel högtalare

Presenter till hemmet som bröllopspresent, är det bra?

Praktiska saker är något som alltid uppskattas, kanske inte alltid det roligaste. Men kanske det nyttigaste man kan få. I bröllopstider så brukar en hel del saker kunna förändras i livet och att då få en del praktiska saker kan vara väldigt uppskattat för att lätta bördan att behöva köpa allt själv.

Present till hemmet – Den mest omtänksamma bröllopspresenten

När du ska ge bort en bröllopspresent till ett par, är det viktigt att välja en present som både är meningsfull och praktisk. En av de bästa presenterna att ge bort till ett nygift par är saker till hemmet.

Här är några anledningar till varför det är en utmärkt present:

För det första är saker till hemmet något som nästan alla behöver. När ett par börjar sitt nya liv tillsammans är det mycket troligt att de kommer att behöva inredningsdetaljer, köksredskap och andra saker till hemmet. Genom att ge bort saker till hemmet som en bröllopspresent, ger du paret en present som de kan använda i sitt dagliga liv och som påminner dem om deras bröllopsdag.

För det andra kan saker till hemmet vara en personlig och meningsfull present. Du kan välja en present som speglar parets personlighet eller stil, vilket gör presenten mer personlig. Till exempel kan du välja en tavla med ett citat som paret gillar, eller ett unikt köksredskap som passar deras intressen. En personlig present som detta visar att du har tänkt på parets smak och intressen, och det kan göra presenten ännu mer speciell.

För det tredje är saker till hemmet en långvarig present. När du ger bort saker till hemmet som en bröllopspresent, ger du paret en present som de kan använda i många år framöver. Detta är en present som inte kommer att förbrukas eller försvinna efter bara några veckor. Istället kan paret använda presenten varje dag och påminnas om den viktiga dagen då de gifte sig.

Slutligen är saker till hemmet en present som passar alla budgetar. Oavsett om du vill köpa en dyr present eller en billigare present, finns det alltid alternativ att välja bland. Du kan välja en present som passar din budget och som samtidigt kommer att vara uppskattad av paret.

Sammanfattningsvis, saker till hemmet är en utmärkt bröllopspresent eftersom de är praktiska, personliga, långvariga och passar alla budgetar. Genom att välja en present som passar parets smak och stil, ger du en present som de kommer att använda och uppskatta i många år framöver.

Köpa present till någons bröllop

Olika alternativ till bröllopspresenter

När det kommer till bröllopspresenter finns det många olika alternativ att välja bland. Här är tre olika förslag på bröllopspresenter, varav en personlig present med gravyr, en upplevelsepresent och en praktisk present till hemmet:

Personlig present med gravyr som bröllopspresent

En personlig present med gravyr är en utmärkt present som kommer att vara betydelsefull för det nygifta paret. Det kan vara allt från en gravyr på en vas, en bildram eller bestick till en större present, såsom en whiskeykaraff eller en serveringsbricka. Det fina med en personlig present med gravyr är att den kan anpassas efter paret och deras smak. Det är en present som de kan använda och ha som en vacker dekoration i sitt hem. Det är också en present som kommer att påminna dem om sin bröllopsdag och den speciella personen som gav dem presenten.

Upplevelsepresent till bröllopet

En upplevelsepresent är en annorlunda och minnesvärd present som ger paret en chans att uppleva något tillsammans. Det kan vara en middag på en fin restaurang, en ballongfärd eller en vinprovning. Genom att ge en upplevelsepresent ger du paret något som de kan njuta av tillsammans och skapa nya minnen tillsammans. Det är en present som är mer unik än andra presenter och kommer att bli mycket uppskattad av paret.

Praktisk present som bröllopspresent

En praktisk present till hemmet är en present som paret verkligen behöver, men kanske inte har haft tid eller pengar att köpa själva. Det kan vara allt från en dammsugare eller en ny kastrull till ett fint porslin eller en handduksserie. Genom att ge en praktisk present till hemmet ger du paret något som de kommer att använda i sin vardag och som kommer att påminna dem om dig varje gång de använder det. Det är en present som kan vara både vacker och användbar, samtidigt som den hjälper till att göra paret vardag lite enklare.

Sammanfattningsvis, genom att välja en personlig present med gravyr, en upplevelsepresent eller en praktisk present till hemmet ger du paret en present som passar deras personlighet och livsstil. Genom att ge en present som är meningsfull och betydelsefull för dem, kommer de att uppskatta presenten och minnas sin bröllopsdag länge.