Välj en sida

Present till kattägare

Är du på jakt efter en passande present till kattägare har du hittat rätt. Här har vi samlat massor av fina presenter som alla kattälskare kommer uppskatta. Presenttips både till kattägare och katten!

12 fina presenter till kattägare och katter

kaffeburk-klong

Aktivitetsleksak laser

kaffemugg-mateus

Batteridriven kattvippa

vattenkittel-röd

Pälsbåge för massage

Lektunnel för katt

kaffeburk-klong

Lyxig klösmöbel

kaffemugg-mateus

Fin kattmöbel

vattenkittel-röd

Underlägg med kattmotiv

Matbar för katten

kaffeburk-klong

Dekorationskatt

kaffemugg-mateus

Roliga kattkuddar

vattenkittel-röd

Toalettpappershållare katt

Jultröja med kattmotiv

Hittade du inget som passade?

Vad är en bra present till kattägare?

Bra presenter till kattägare kan vara allt från saker med kattmotiv på till presenter som är mer anpassade till katten. Det beror helt på vilken typ av kattägare du har att göra med och vad som uppskattas bäst av just den kattägaren har så klart du bäst koll på.Tips på bra presenter till kattälskare är:– Kattleksaker– Kattmöbler
– Dekorationer

Det är många som älskar sin små katter mer än något annat så det finns därav också ett stort utbud på kattinspirerade presenter vilket så klart är kul när man är på presentjakt! Hittar du inget här så fortsätt leta runt på nätet, du kommer garanterat att springa på en passande present till kattälskaren.

Present till ägare eller katten?

När du letar present till kattägaren är det bra att först och främst bestämma om presenten ska vara till katten eller till kattägaren. Det avgör en hel del vilken typ av present du ska leta efter.Roliga presenter till katten finns främst i djuraffär medan presenter mer kattmotiv eller andra kattinspirerade saker till ägaren kan finnas lite överallt. Men självklart har även djuraffärerna bra presenter till kattägaren också.Att försöka hitta något kul som katten kommer gilla är dock inte det lättaste. Katter kan vara kräsna och mycket väl tycka att en liten pappersbit är betydligt roligare än en mer ”riktig” kattleksak. Vad brukar katten gilla att leka med? Något speciellt material? Storlek? Lite research är alltid bra så det inte blir en total flopp.Att vara kattägare betyder inte att man älskar kattprylar eller textil med kattryck på. Det är också något som kan vara bra att dubbelkolla med andra nära och kära först. Brukar personen i fråga själv köpa sådana typer av prylar och är det något som fler tror kommer uppskattas?

LÄS OCKSÅ: FINA PRESENTER TILL LAKRITSÄLSKARE

kaffe-bild

Långhårig, korthårig eller nakenkatt?

Ett sista tips i jakten på bra presenter till katter och kattägare är att ha koll på vilken typ av katt det. Långhårig, korthårig eller är det kanske en nakenkatt?Långhåriga katter hårar ner möbler och mattor betydligt mer än korthåriga- och nakenkatter gör. Då kanske exempelvis ett bra hjälpmedel för att ta bort katthår skulle vara en uppskattad present av ägaren till den långhåriga katten samtidigt som ägaren till nakenkatten knappast har dessa bekymmer.Är det en inne- eller utekatt? Det kan också avgöra vilka typer av saker som passar att ge just den katten. Ett halsband med GPS skulle ju kunna vara succé för utekatten medans det känns ganska onödigt får innekatten..Det finns som sagt ett stort utbud av presenter till alla som älskar katter. Vi har samlat ett gäng roliga presenter här, men det är bara kika runt på nätet efter fler presenttips om du inte hittade något som du tror kommer passa katten eller kattägaren här.