Välj en sida

Present till husägare

Är du på jakt efter present till husägare så har du hittat rätt! Vi har samlat ett helt gäng med presenter för både inomhus och utomhus som passar alla husägare.

Present till husägare

Här hittar du massor av roliga och fina presenter till husägare – nyblivna som rutinerade.

Skål Mateus Oyster

Pläd Levelin Himla

Knivset 5-delar

Vas i kalksten

Vattenkanna design

Trädgårdstermometer

Trädgårdsfackla

Expanderande vattenslang

Kastrull Vargen & Thor

Brandsläckare Solstickan

Massvis olika vinställ

Staub Minigryta (4 st)

Yoni bordslampa

Bordslampa apa

Dekorativ belysning

Utomhuslykta retro

Mortel marmor

Stora rödvinsglas

Nyckelgömma med kodlås

Fina och roliga vaser

Upplockare fallfrukt

Skärbrädor

Grilltillbehör

Jordglob med tappkran

Läs också: Present till hemmet

Vad är en bra present till husägare?

Oavsett om det är nyblivna husägare eller rutinerade rävar så finns det massor av bra och roliga presenter till husägare. Att äga hus innebär också att man har någon form av trädgård – liten som stor, vilket gör att det går att hitta fina presenter även till trädgården. 

Tips på några bra presenter till husägare både för inomhus och utomhus är: 

  • Dekorationsbelysning
  • Expanderande trädgårdsslag
  • Trädgårdstermometer
  • Vas
  • Brandsläckare
  • Grästrimmer

Som sagt går det att hitta massor av fina presenter till husägare, det är bara fantasin som sätter gränser. Fundera på va de gillar, saknar eller skulle uppskatta som dom kanske inte själva alls tänkt på. Det viktigaste är att presenten används så det inte blir ett onödigt köp som mest ligger och tar plats någonstans.

Nyblivna eller rutinerade husägare?

Har man hunnit bott länge i hus så hinner man även samla på sig en hel del saker till skillnad mot nyblivna husägare. Därför gäller det att fundera ett varv extra beroende på vilken typ av husägare du letar present åt. 

Gamla husägare kommer förmodligen redan ha mycket av de “nödvändiga” prylarna som husägare har, så här gäller det kanske först och främst att försöka hitta något som förnyar eller uppdaterar hemmet. Annars kan man alltid hitta någon fin vas, ett uppläggningsfat eller några fina glas. Sådana typer av presenter uppskattas alltid. 

Nyblivna husägare är det däremot lite mer tacksamt att leta present åt dem sällan hunnit fylla på både källare och vind med nödvändiga och onödiga saker. Snygg dekorationsbelysning som gör trädgården lite trevligare, en smart trädgårdsslang till biltvätt och blomvattning eller varför inte två häftiga facklor att placera vid ingången när det är vankas fest. Det finns massor av roliga presenter till nyblivna husägare!

Bra saker att ha som husägare – perfekta presenter

Det finns vissa saker som är väldigt bra att ha som husägare (och om du bor i lägenhet) men som inte alltid är världens roligaste present att varken få eller ge – däremot kan den vara väldigt bra av praktiska skäl vilket gör att den typ av present kommer uppskattas iallafall. 

Vi tänker exempelvis på presenter som en brandsläckare, vattenkanna eller en uppplockare för fallfrukt. En brandsläckare ska alla ha oavsett boendeform, däremot vet vi av egna erfarenheter att alla inte äger en sådan. Skulle olyckan vara framme kommer det vara en väldigt tacksam present att ha fått. Det kan du vara säker på. 

En vattenkanna i snygg design som man inte behöver gömma längst in i skåpet eller en upplockare för fallfrukt om husägarna äger ett äppelträd är två andra saker som är bra och användbart som husägare. Det är kanske inte världens roligaste presenter men ack så praktiska. 

Som sagt, presenter till husägare finns det massor av så letar man bara runt lite på nätet så kommer du garanterat hitta något som passar bra till både nyblivna och rutinerade husägare!