Välj en sida

Present till hundägare

Vad köper man egentligen i present till hundägare? Ska man försöka hitta något till hunden eller till ägaren? Vi har här samlat massor av fina saker som passar både hund- och hundägare i present.

12 fina presenter till hundägare

kaffeburk-klong

Namnbricka med gravering

kaffemugg-mateus

Hundmatskål Sand

vattenkittel-röd

Bricka till mat- och vattenskål

Hundtäcke

kaffeburk-klong

Prenumeration hundmat

vattenkittel-röd

Hundbädd

Dekoration hund

kaffeburk-klong

Prenumeration hundkoppel

vattenkittel-röd

Hundleksak

Hundtandkräm

Hittade du inget som passade?

Vad är en bra present till hundägare?

Bra presenter till hundägare kan vara allt från fina saker till hunden, hundredskap eller hundinspirerade inredningsprylar. Det finns massor av roliga presenter till hund- och hundägare.

Några bra presenttips till hundägare är:

  • Prenumeration på hundmat
  • Hundleksaker
  • Hundkoppel
  • Dekoratrion
  • Hundbädd

Present till hund eller ägare?

När man är på presentjakt till hund och hundägare är det bra att först bestämma sig till vem presenten ska vara tänkt – eller kanske till båda? Det gör att det blir lättare att veta vart man ska börja leta och vilka typer av prylar man ska rikta in sig på.Är presenten tänkt specifikt till hunden är zooaffärer bra att börja kika i. Där finns allt kul man kan tänka sig till hunden. Leksaker, godis eller varför inte mysig hundkoja?Till hundägaren går det däremot att hitta presenter lite överallt. Presentbutiker, inredningsbutiker eller kanske i klädbutiken? Det beror helt och hållet på vad man är ute efter men prylar och kläder med hundmotiv är det inte direkt brist på. Tvärtom är utbudet väldigt stort.

LÄS OCKSÅ: PRESENT TILL BÄSTA VÄN

kaffe-bild

Anpassa present efter hundras

En annan sak som är bra att tänka på är att anpassa presenten efter ras på hunden. Är det en liten hund är det bra om leksaken är därefter och vice versa. Ett alldeles för stort hundben jämfört med hunden kan bli mer skrämmande än inbjudande.Till hundägaren är det också viktigt att se till så presenten har anknytning till just honom eller hennes hund. Att köpa en prydnadshund i form av en schäfer till någon som äger en tax kommer knappast bli speciellt uppskattat.Present till hundägare är många gånger en väldigt uppskattad present och något som är ganska tacksamt att leta efter. Det finns mycket roliga alternativ på nätet och det visar på omtanke både till hundägaren och hunden vilket så klart är ett extra plus.

Prenumeration – en otippad present

Nuförtiden finns det praktiska prenumerationer på hundmat som också kan vara en rolig present att ge hunden och hundägaren för att få testa på bekvämligheten och variationen med tjänsten. Det är en present som är lite otippad och knappast något mottagaren kommer ha räknat ut i förväg.Steget att testa på en sådan här typ av prenumeration kan vara ganska stort att ta för vissa. Det är jobbigt att anmäla sig, tänk om något blir fel och det funkar ju bra att hundmaten så som jag gör idag tänker många. Att då ge en prövotid i present kan vara knuffen som behövs för att hundägare ska förstå vardagslyxen med tjänsten. 

Hoppas du fått några bra tips på present till hund och hundägare annars finns det massor av andra fina alternativ att välja på!