Välj en sida

Present till fotbollsintresserad

Är du på jakt efter present till fotbollsintresserad kille eller tjej så har du kommit rätt! Vi har samlat ett helt gäng med roliga presenter som passar fotbollsnördarna.

25 roliga presenter till fotbollsintresserad

Här hittar du massor av roliga presenter till fotbollsintresserade killar och tjejer i alla åldrar. Fotbollspresenter finns det massor av så det är bara att välja och vraka både till aktiva och oaktiva fotbollsspelare.

Mini fotbollsspel

Fotbollsbord

Ett litet fotbollsspel är nog en av de bästa presenterna till en riktigt fotbollsintresserad, detta är litet och passar alla både platsmässigt och budgetmässigt.

Svenska landslaget fotbollströja

Fotbollströja Sverige

Den absolut mest klassiska, enklaste och i många fall den mest uppskattade presenten till en fotbollsintresserad är nog den Svenska Fotbollströjan. Den är går alltid hem och har den redan en sån? Ja då slår de aldrig fel med en till som den kan låna ut till sin partner eller polare till match.

memo fotbollshälsning

Hälsning från fotbollslegender

Företaget Memo har samlat massvis med fotbollslegender, där du kan köpa en personlig hälsning till den fotbollsintresserade. Bläddra bland allt från Thomas Ravelli till Martin Mutumba

Action Sports Center

Ett uppblåsbart Action Sports Center måste vara alla barns dröm? Planen rymmer 470 liter vatten och här kan man spela både fotboll, volleyboll eller baseboll. 

Klassiskt fotbollsspel

Det klassiska fotbollsspelet som aldrig går ur tiden. Fungerar precis lika bra på barn som på vuxna, alla älskar det!

Fotbollsmål

Ett smidigt fotbollsmål som går väldigt lätt att sätta upp. På någon minut är fotbollsmålet färdigmonterat sen kan matchen dra igång. 

Kicker Rebounder

Träna på egen hand med hjälp av denna Kicker Rebounder. Med en justerbar vinkel kan man träna på massor av olika tillslag och tekniker.

Bolley tränings fotboll

Tränings bolley

När man vill träna fotboll om och om och om igen, ja då är denna träningsboll perfekt för dig eller din fotbollsnörd till kompis.

Dekorationsset fotboll

Överraska det fotbollsintresserarde barnet med ett riktigt fotbollskalas och dekorera hela rummet med olika fotbollsdekorationer!

Fotbollsmål med duk

Träna upp prickskyttet med hjälp av detta smarta fotbollsmål med duk. Duken går att ta bort när man känner sig fullärd!

Whiskyglas Liverpool

Till alla Liverpoolsupportrar där ute finns det fina whiskyglas att köpa present. 

Trickfotboll

Det här är ingen vanlig fotboll vi har att göra med utan en trickfotboll. Fotbollen är specialgjord för att kunna skruva som bara proffen på tv kan göra.

Träningsband för fotboll

Träna upp tekniken med hjälp av ett smart fotbollsband. Skulle man råka få en felspark behöver man inte springa flera hundra meter för att hämta bollen. Den sitter fast runt midjan.

Fotbollstränaren

Träna upp skott och teknik med hjälp av ”Fotbollstränaren”. Med hjälp av snöret så kommer alltid bollen tillbaka så det är bara att göra sig redo för nästa spark direkt.

Bumberballz fotboll

Möt kompisarna i den galnaste fotbollsmatchen hittills! Med bumberball kring kroppen kommer varken med- eller motspelare gå säker på planen.

Old Trafford Lego

Bygg Manchester Uniteds hemmaarena i Lego. En rolig present till fotbollsintresserad legobyggare.

Fotbollsryggsäck

Ryggsäck fotboll

En liten fotbollsryggsäck som passar perfekt till skolan eller picknicken.

Fotboll och andra tillbehör

En bra present till fotbollsintresserad är alltid givetvis en fotboll eller andra saker som hör fotboll och fotbollsträning till. Här finns massor av bra fotbollssaker som passar utmärkt att ge bort i present.

Fler presenter till fotbollsintresserad

Fotbollsväska

Bollväska för fotboll

Skrivbordsstol

Fotbollstränare Barbie

Vad är en bra present  till fotbollsintresserad?

Fotbollsintresserade killar och tjejer är väldigt tacksamma att köpa presenter till. Är en fotboll på ett eller annat vis inblandad i presenten så blir det succé!

Tips på några presenter till fotbollsintresserad är:

  • Fotbollsresa
  • Träningsredskap
  • Fotbollsspel
  • Supporterprylar
  • Souvenirer

Vad som är en bra present till fotbollsnörden som du letar present till beror så klart på om denne är aktiv eller helst tittar på när andra spelar fotboll. Att köpa träningstillbehör till soffpotatisen kan ju tyckas ganska onödigt. De kommer förmodligen mest ta plats och ligga och damma i något skåp. Bra presenter till fotbollsintresserad behöver alltså anpassas lite beroende på vem han eller hon är och hur pass aktiva de själva är inom fotbollsträningen.

Present till fotbollsintresserad – aktiv eller soffpotatis?

Att vara fotbollsintresserad kan ha lite olika betydelser och det kan vara bra att ha koll på vilken typ av fotbollskille eller fotbollstjej det är du letar present åt. Vissa älskar att vara aktiva inom fotbollen, både träna och spela match, medan de inte är speciellt intresserade av att titta på fotboll eller följa något speciellt lag. Sedan har vi ju den större majoriteten som är precis tvärtom. Dom där som är världens bästa fotbollsspelare från soffan. Dom har aldrig skjutit en frispark i hela sitt liv men skriker rakt ut så fort Messi råkar skjuta bollen två centimeter ovanför ribban. Här gäller det att ha lite koll vem det är du letar present åt, annars kan det bli väldigt fel.

Den aktive uppskattar förmodligen träningsredskap som fotbollar, mål eller en rebounder mer än supporterprylar och souvenirer. Soffpotatisarna däremot, här snackar vi ölglas, matchtröjor, popcornmaskiner och absolut inte några träningsredskap. Det kan man ju få träningsvärk av..

Men något som är en bra present till fotbollsintresserad, oavsett aktiv eller soffproffs, är en fotbollsresa. Att få uppleva en stor arena och se några av de bästa fotbollsspelarna i världen är en present som ingen kommer att glömma. Visst, det är betydligt mer påkostad än exempelvis en popcornmaskin men det är också ett säkert kort och ett minne för livet.

Nybliven eller rutinerad fotbollsnörd?

Hur pass insatt, duktig och rutinerad inom fotboll är personen i fråga, det är så klart också något som är avgörande i vilken typ av present som passar bra. Barn som precis fattat tycke för sporten kanske behöver det allra enklaste produkterna som till exempel fotboll och fotbollsmål för att öva upp sitt fotbollsspelande medan barn med ett par års träning behöver lite mer utmaning som exempelvis en fotbollsduk att prickskjuta på.

Desamma gäller fotbollsspelarna från soffan. Är det en äldre herre som hållit på Arsenal hela sitt liv finns ju förmodligen redan en och annan supportpryl där hemma. Då kanske man behöver kolla med någon närstående vad som skulle kunna tänkas uppskattas och vad som saknas i samlingen.

Att ha lite koll på erfarenhet och kunskap är ett tips att ta med sig när det gäller att leta present till fotbollsnörden. Det är bra om presenten ligger på ungefär samma nivå som mottagaren.

Fotbollskille eller fotbollstjej – presenten är den samma

Fotboll är för alla – killar som tjejer. Det spelar ingen roll om du är på jakt efter present till fotbollskille eller fotbollstjej, det är samma fotbollspresenter till båda två. Det behövs precis samma material, redskap och kläder oavsett om det är killar eller tjejer som spelar fotboll.

Du behöver alltså inte fokusera på om presenten är till en ”fotbollskille” eller en ”fotbollstjej”, försök hitta en bra fotbollsrelaterad present så kommer det garanterat uppskattas oavsett vad.

Som vi gått igenom tidigare så kan present till fotbollsintresserad vara allt från träningsredskap till fotbollsresor och supportprylar. Det viktigaste är att hålla koll på om personen som ska få presenten är en aktiv fotbollsspelare eller någon som hellre ser på när andra ägnar sig åt sporten. Har du koll på det, vilket du givetvis har vid det här laget, så kommer det bli en uppskattad present så länge den har med fotboll att göra. Det är en sak som är säker.