Välj en sida

Automatisk tvålpump 2024

Vi kommer bli mer och mer noga med vår hygien efter de senaste året av pandemi och en sak som kommer bli allt mer vanlig även i hemmen är den automatiska tvålpumpen. Vi visar 4 olika automatiska tvålpumpar som passar bra för hemmen.

En automatisk tvålpump är en tvålpump med sensor som portionerar ut tvål utan att du behöver trycka på själv pumpen. En automatisk tvålpump är mer hygienisk än en vanlig tvålpump och oftast också mer ekonomisk då den automatiska tvålpumpen portionerar utan lagom mycket tvål vid varje tillfälle. Med den manuella tvålpumpen är det lätta att pumpa flera gånger vilket gör att tvålen tar slut snabbare.

4 bra automatiska tvålpumpar 2024

Automatiska tvålpumpar kommer bli mer och mer vanligt efter covid-19:s intågande i våra liv. Här hittar du fyra bra automatiska tvålpumpar.

1. Otto Sensor – modern automatisk tvålpump

automatisk skumpump otto

En riktigt snygg och modern automatisk tvålpump som det går precis lika bra att ha handsprit i som tvål. Här kan du själv bestämma dosering genom att röra handen på ett visst sätt. Pumpen finns i flera olika färger.

Köp denna produkten här–>>

2. Simplehuman – Tvålpump sensor

En snyggt designad tvålpump i roséguld från företaget Simplehuman som har siktet inställt på att förenkla människors vardag. Tvålpumpen är liten och smidig och passar precis lika bra i badrummet som i köket.


Köp denna produkt här –>>

3. Automatisk skumpump 

En smart skumpump som ger ifrån sig precis lagom mycket tvålskum för att hålla händerna rena. Det finns även knappar på tvålpumpen så du själv kan bestämma dosering.

Köp denna produkt här–>>

4. Automatisk Tvåldispenser

Automatisk Tvåldispenser

Automatisk Tvåldispenser – En Beröringsfri Lättnad

Tröttnat på att kladda med tvålpumpar? Denna revolutionerande tvåldispenser erbjuder en bekväm lösning. Med en infraröd sensor behöver du inte längre röra tvålen. Fyll behållaren med din favorittvål, sätt i batterier, och njut av smidig användning.

Tillverkad av slitstark ABS-plast, den mäter 9 x 7 x 18,5 cm och har en kapacitet på 200 ml. Enkel och praktisk med funktioner som maximerar hygien och bekvämlighet.

 • Material: ABS-plast
 • Mått: 9 x 7 x 18,5 cm
 • Infraröd Sensor
 • Volym: 200 ml
 • Vikt: 170 gram
 • **Drivs av 4 x AAA-batterier (ingår ej)

Automatisk Tvåldispenser erbjuder en modern och hygienisk lösning för ditt badrum eller kök. Slipp kladd och njut av bekväm tvätt med denna smarta enhet. Inkluderar bruksanvisning för enkel installation.

Köp denna produkt här–>>

Eller en vanlig Tvålpump ifrån solo

Tvålpump Matt vit

Eva Solo tvålpump förenar både form och funktion i en elegant enhet. Perfekt för badrummet eller köket, dess stilrena design är enkel och smidig att använda, rengöra och fylla med tvål eller desinficerande handgel. Utan synliga skruvlock eller besvärliga hörn och vrår, är användarvänligheten i fokus. Dess genomskinliga behållare med maxindikator förhindrar överfyllnad. En fusion av praktisk användning och minimalistisk skönhet.

Köp denna produkt här –>>

Ökad efterfrågan ger större utbud

Utbudet av snygga och smarta automatiska tvålpumpar är konstigt nog inte jättestort. Än. Men som vi tidigare varit inne på så kommer förmodligen utbudet öka i takt med ökad efterfrågan.

Förmodligen är det framför allt design och fler funktioner som tillverkarna kommer försöka utveckla mest då det finns mycket att önska där på fler av de automatiska tvålpumparna på marknaden 2024. För visst är även design en viktig del i något som kommer stå fram hela tiden. Försäljningen kommer knappast öka de automatiska tvålpumparna inte är tilltalande för ögat.

Vi hoppas att tillverkarna redan nu är på gång med nya varianter så valmöjligheterna blir allt fler och med tanke på coronas framfart så är det riktig lågoddsare.

 

Fördelar med en automatisk tvålpump

 

 • Hygieniskt – Du behöver inte ens röra tvålpumpen för att få en lagom stor portion tvål levererad
 • Ekonomisk dosering – Den automatiska tvålpumpen ger dig så mycket tvål som behövs till skillnad från en manuell tvålpump där man ofta pumpar flera gånger.
 • Lätt att ta tvål – Sensorn gör att du endast behöver röra händer framför tvålpumpen för komma åt tvålen.
 • Justerbar tvåldosering – På flera av de automatiska tvålpumparna går det ställa in hur stor doseringen på tvålen ska vara.
 • Praktiska – Det är väldigt praktiska att använda. Är du exempelvis kladdig om händerna behöver du inte röra pumpen för att komma åt tvålen.

Automatisk tvålpump – Sammanfattning

De automatiska tvålpumparna har förmodligen sin ljusaste tid framför sig med tanke på covid-19 och vårt nya hygientänk. Den automatiska tvålpumpen gör att vi inte behöver röra på pumpen för att komma åt tvålen och kunna tvätta händerna.

Förutom den hygieniska aspekten så finns det även ekonomiska fördelar med en automatisk tvålpump då doseringen är anpassad för lagom mycket tvål att tvätta händerna med. På flera av pumparna går doseringen att ändra på efter önskemål.

Just nu finns det inte överdrivet mycket olika automatiska tvålpumpar på marknaden vilket gör att man inte kan välja precis vad man vill efter tycke och smak vad gäller utseende och design. Däremot tror vi att tillverkarna är med på tåget som går nu vad gäller hygien och att utbud kommer öka alltmer eftersom.

Det finns många fördelar med den automatiska tvålpumpen och den är framför allt väldigt praktisk att använda sig av och det är investering både för ekonomin och hygienen som du troligtvis inte kommer att ångra.

Bra att tänka på när du köper automatisk tvålpump

Design

En automatisk tvålpump kommer du förmodligen ha framme jämt och ingenting du bara plockar fram när den ska användas, då tappar den lite av sitt syfte. Välj därför en tvålpump som matchar övrig inredning och design om det finns ett sådant alternativ så smälter den snyggt in badrummet tillsammans med dina övriga prylar.

-

Storleken

Är ni en större familj kan det vara bra att välja en automatisk tvålpump som är lite större och går att fylla med mer tvål. Det är inte kul om tvålen är slut mer eller mindre varenda gång som pumpen ska användas.

Batteri

Vissa av de automatiska tvålpumparna drivs av batteri, uppladdningsbara eller icke uppladdningsbar, medan andra går att ladda via usb-uttag. Vad som passar bäst för dig eller vilket sätt du föredrar kan så klart bara du svara på. Men det kan vara bara att ha i åtanke att tvålpumparna kan laddas på lite olika vis så du väljer det som du föredrar bäst.

Priset

Det kan skilja lite i pris på de olika tvålpumparna så ett tips är att fundera på hur mycket du är beredd att lägga på en ny automatisk tvålpump och anpassa köpet därefter. Däremot är det som alltid att man får vad man betalar för så håll även koll på vilka funktioner som medföljer så du inte går miste om någon funktion du faktiskt skulle ha användning för.