Välj en sida

Present till uterum

Vill du överraska någon med en fin present till uterum så har du hittar rätt. Här har vi samlat massor av fina presenter som passar alla olika typer av uterum. 

Present till uterum

Här hittar du massor av fina presenter till både stora och små uterum. 

Utomhusfåtölj

Självvattnande kruka

Förvaringskorgar

Mysig pläd

Skulpturer

Botanik kruka

Smart vattenkanna

Duschspray

åhlens hängstolpresent till uterum

Hänggunga

Ljusslinga

Bihotell

Laddningsbar lampa

Solcellsdekoration

Sladdlös bordslampa

Projektlampa snöfall

Uppblåsbar sittpuff

Bordsfläkt

Fläkttorn

Kylväska BIB

Brickbord

Fackla med högtalare

Kudde design

Doftljus

Aroma diffuser

Vad är en bra present till uterum?

En bra present till uterum beror lite på storlek och vilket användningsområde uterummet har. Är det ett stort uterum kan allt från möbler och stora vaser vara en kul present medan mindre uterum behöver lite mer planering och då passar det bättre med fina inredningsdetaljer eller textil. 

Tips på bra presenter till uterum är:

  • Vas/kruka
  • Belysning
  • Pläd
  • Inredningsdetaljer

Uterummet är en väldigt trevlig plats att umgås i och det finns massor av fina saker att ge bort i present för att uterummet ska bli ännu mysigare! Försök fundea åt något som saknas eller verkligen behövs i uterummet så kommer presenten definitivt vara både uppskattad och användbar. 

Vad är ett uterum egentligen?

Ett uterum är en inglasad byggnad som är fristående eller tillbyggt på det befintliga huset. Uterummet kan fylla flera syften men det primära syftet är oftast att förlänga tiden man kan sitta utomhus men det finns även uterum som går att använda året om. Många använder uterummet som ett extra rum att äta middag, odla eller bara umgås i. 

present uterum

Vems uterum är presenten till?

Beroende på vems uterummet är så har du förmodligen olika bra koll på vad som skulle passa där. Är det till ditt eget uterum och du vill ge sambon en present som passar ditt så har du givetvis full koll på vad som saknas eller vilken inredningsstil som skulle gå hem. Är presenten till någon annans uterum kan dock lite research behöva göras. 

Uterummet är för många heligt och där ska det vara precis så som han eller hon tänkt sig att ha sitt uterum, det kan därför vara lite känsligt vad som får finnas där. Är presenten till någon annans uterum så försök kolla med nära och kära vad som skulle passa bra och vad som faktiskt skulle uppskattas. Det är alltid roligare att ge bort en present när det blir lyckat och man känner att mottagaren blir genuint glad än att behöva förtydliga att “kvitto finns.”

Sammanfattning

Att hitta en bra present till uterum kan vara lättare sagt än gjort. Ibland är det lite kinkigt vad som får vara där och inte eftersom det oftast är ganska begränsat med plats. Det är alltid bra att höra runt lite med närstående till den som presenten avser för att se vad han eller hon tycker och tror om den tilltänkta presenten. Är ni fler som tror att mottagaren skulle uppskatta just den presenten ökar så klart chansen att det blir lyckat. 

Uterummet är en fantastisk plats att umgås och vara i och hittar du en riktigt bra present till uterummet så kommer det definitivt bli succé! Var så säker.