Välj en sida

Present till pojkvän

Att hitta en bra present till pojkvän kan vara lite klurigt och ibland behöver man lite inspiration för att komma på den där perfekta presenten. Vi har samlat 40 presenter här som passar utmärkt till pojkvännen.

Present till pojkvän

Att hitta en fin present till sin partner är inte alltid det lättaste. Vi har samlat ett gäng presenter här som passar bra till pojkvän.

Tumblerglas design

God parfym

Fin klocka

Laddningsstation

Förkläde med namn

Kylande öldispenser

Champagnesabel

Skäggvård

Smart knivslip

Fickplunta

Chinsstång

Träningsväska Casall

Stilig brandsläckare

Rakset

Fotmassageapparat

Popcornmaskin 

Solglasögon

Stilig skjorta

Massagepistol

Ölglas sejdel

Whisky- vindoftkit

Uppblåsbar flotte

Viktväst

Multisportklocka

Bästa present till pojkvän som har allt?

Vad köper man egentligen för present till pojkvän som har allt? Uttrycket ”som har allt” är en sanning med modifikation då det inte finns någon som har allt, däremot finns det personer som köper allt de behöver vilket gör att det upplevs som att personen ”har allt”. Du upplever kanske att din pojkvän har allt han behöver. Men det finns massor av roliga presenter till pojkvän som har allt han behöver, som han inte visste om att han behöver eller skulle uppskatta att få. Det är dom presenterna vi tipsar om här.

Tips på presenter till pojkvän som har allt:

Personliga fotopresenter

Personlig videohälsning

Presentlåda whisky

Pizzastål

Spel Bezzerwizzer

Klocklåda

Medgravyr.se

Svävande lampa

Present till pojkvän – tänk utanför boxen

Det gäller att försöka tänka lite utanför boxen när man letar present till pojkvän som har allt. Personliga saker, upplevelser, resor, lyxiga middagar eller nya saker och prylar han inte ens visste fanns är några exempel på bra presenter att ge pojkvännen som köper allt han behöver. Det är presenter som inte kan ersättas av pengar eller något som förmodligen ingen annan ger honom heller. Inkluderar du dig själv i presenten och köper exempelvis en upplevelse eller resa som ni två ska göra tillsammans blir presenten även helt unik och något han definitivt inte fått av någon annan tidigare, om du inte gett han det förut så klart. Och även om din pojkvän fått en upplevelse eller resa i present tidigare så var förmodligen inte du inkluderad vilket gör att din present till pojkvännen blir unik på sitt sätt. Du fattar vad i menar.

Förutom upplevelser och resor så är personliga presenter till pojkvännen som har allt ett bra tips eftersom det inte är något han kan med största sannolikhet inte har eller har köpt tidigare. Välj ut din favoritbild på honom eller två och beställ en snygg delad canvastavla till exempel. Det går att beställa mer eller mindre vad som helst med personliga foton på. Kapsylöppnare, tröjor, spelkort, tavlor, kalender, trälådor eller kylskåpsmagneter är bara några exempel på roliga och personliga presenter till pojkvän som har allt. Läs mer om det här.

Upplevelsepresenter till pojkvän

Vill du gå på ett ”säkert kort” och hitta en present till pojkvännen som garanterat kommer uppskattas så är upplevelsepresenter det givna valet. Alla älskar upplevelser. Att göra något tillsammans någon eller några man tycker om är oslagbart. Dessutom ger det minnen för livet.

Flyg luftballong

Privat relaxavdelning

Köra flygplan

Ölprovning

Hoppa fallskärm

Åka stridsbåt

Helikoptertur

Matlagningskurs

Som sagt, vill du ge din pojkvän en present han aldrig kommer glömma så är häftiga, romantiska eller spännande upplevelser ett bra val. Bra upplevelser till pojkvän i present kan vara allt från luftballongflygning till ölprovning eller att åka stridsbåt. Det bästa är om du hittar en kombination på något som du vet att han kommer uppskatta samtidigt som du tycker det är roligt också. För upplevelser görs bäst tillsammans. Det är inte speciellt roligt att få en upplevelse och behöva gör den själv. Sitter man i en luftballong 1000 meter ovanför marken vill man gärna ha någon att hålla i handen.

En annan klassisk upplevelsepresent att ge pojk- eller flickvän är att åka på spa tillsammans. Det är en present som alltid är väldigt uppskattat och håller än, men lite väntad och fantasilös börjar den ändå bli, eller?

Vad är en bra present till pojkvän?

En bra present till pojkvän kan vara allt från en fin skjorta till en rolig upplevelse. Det viktigaste tror vi är att variera presenterna lite från gång till gång så det inte blir så förutsägbart vad det skulle kunna vara för något. En bra present till pojkvän är givetvis något som kommer uppskattas och som din pojkvän kommer ha mycket nytta av.

Uppskattar din pojkvän romantiska presenter?

Du har säkert gett din pojkvän presenter tidigare och med största sannolikhet någon gång en lite mer romantisk present. En romantisk present till pojkvän kan till exempel vara en spa-weekend som till skillnad mot en ny skjorta är just det – romantisk. Fundera på hur den romantiska presenten togs emot och om det är något han kanske skulle vilja få igen. Att ge romantiska presenter varenda gång han fyller år eller till jul kommer bli allt för klyschigt och till slut kommer det att ta tappa sin charm. Men har du tidigare överraskat med en romantisk present som togs emot väl eller kanske aldrig tidigare har fokuserat så mycket på romantik när du letat present så är det ett tips att testa det. Att göra saker tillsammans med sin partner är oftast det allra mest uppskattade presenterna.

Vad hade du uppskattat att få i present av din pojkvän?

Om du står i valet och kvalet av att köpa en fysisk sak till din pojkvän i present eller en middag, upplevelse eller dylikt så fundera på vad du själv hade uppskattat mest. Det du hade uppskattat mest att få i present av pojkvännen behöver så klart inte betyda att han tycker samma sak, däremot känner du förhoppningsvis tillräckligt väl för att veta om ni ofta gillar samma saker eller inte.

Att vända på tanken är ett bra tips för att känna om presenten verkligen känns rätt. Hade du själv inte uppskattat valet av present till din pojkvän kommer han förmodligen inte göra det heller. Magkänslan är väldigt underskattad när det gäller presenter. Känns det rätt både att ge bort presenten och något du skulle uppskatta själv så kör!

Ta hjälp av vänner och familj

Skulle du köra fast helt i presentletandet och sakna idéer på vad som skulle vara en bra present just den här gången så ta hjälp av familj och vänner. Alla som har en relation till din pojkvän sitter förmodligen på minst en bra idé och kokar man ihop alla dessa förslag så brukar det mynna ut i en gemensam nämnare till slut.

Det kan ju mycket möjligt vara så att din kille har yttrat något för kompisarna som han gärna skulle vilja ha eller göra men som han inte nämnt till dig, där har du ett givet presentförslag att ta vara på. Desamma gäller övriga familjemedlemmar, det kanske finns förslag på presenter din pojkvän nämnt långt tillbaka i tiden och som han knappt kommer ihåg själv, men som fortfarande är aktuellt.

Man vet aldrig vilka presentförslag som dyker upp när man tar hjälp av andra men frågar man inte lär man heller aldrig få veta det. Att få lite tips och inspiration på vägen är bara bra och kommer underlätta ditt presentjagande väldigt mycket.